Kids Maria in Campisschool in Assen verwennen moeders in ‘mooimaak-winkel’

Assen - De kinderen van groep 1 en 2 van IKC Maria in Campisschool in Assen hadden vorige week een Moederdagactie, waarbij zij hun eigen moeder op het schoolplein een schoonheidsbehandeling gaven.

De moeders werden flink verwend in de ‘mooimaak-winkel’ door hun eigen schoonheidsspecialist. ’s Ochtends kwam juf Anita bij juf Chantal in de groep om eerst te vertellen over de mooimaak-winkel, want Anita is niet alleen juf, maar ook schoonheidsspecialist!

Aan het eind van de ochtend was het zover. Het plein was versierd en de stoelen voor de moeders stonden buiten op het plein klaar. De mama’s werden welkom geheten met een mooi lied en mochten daarna plaatsnemen in de mooimaak-winkel van hun eigen kind.

Daar kregen ze eerst een maskertje, daarna een fijne rug-massage en tenslotte kregen ze nog een lekker geurtje op. De moeders en kinderen gingen helemaal blij weer naar huis. ‘Dit wil ik wel elke week’, aldus de moeders.

Roos Bakx, directeur IKC Maria in Campis bij Primenius: ‘Dit mooie moment was in het kader van ‘wat kan nog wel en hoe zoeken we verbinding en contact met elkaar’. Als directeur ben ik trots op het team van de Maria in Campisschool, omdat zij blijven zoeken naar dat wat mogelijk is in deze coronatijd.’

De Moederdagactie werd gesponsord door de DA Assen Van der Veen en Coral Haarmode.