'Kadetje cultuur' met Frank Westerman, in Warenhuis Vanderveen in Assen: in gesprek over zijn nieuwe boek de Kosmische Komedie

Frank Westerman, geboren in Emmen en getogen in Assen, gaat zaterdag 1 mei in gesprek met Sophie Timmer, historicus, publicist en programmamaker bij RTV Drenthe, en Nico Vanderveen, algemeen directeur Warenhuis Vanderveen Assen over zijn recentelijk uitgebrachte boek De kosmische komedie.

Dat meldt het warenhuis in een persbericht.

‘De kosmische komedie is een filmische vertelling over reikhalzen naar een betere wereld - buiten de dampkring. Met een telescoop of met een raket, de mensheid blijft haar verlangen richten op de kosmos. Uit gemis? Wat verwachten we op de maan of Mars te vinden dat ons op aarde ontbreekt?’

Het Kadetje cultuur is digitaal en gratis te volgen van 13.00 – 13.45 uur. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar kadetjecultuur@vanderveen.nl.

Signeersessie na afloop

Na afloop is er een signeersessie met Frank Westerman van 14.30-15.00 uur bij Bruna op de begane grond van Warenhuis Vanderveen Assen. Een afspraak maken hiervoor doe je door te mailen naar bruna0924@brunawinkel.nl.