Mannes Oranjespelen voor kinderen in binnenstad Assen

Assen - Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen houdt van woensdag 14 tot en met maandag 26 april de eerste Mannes Oranjespelen voor kinderen. Een leuke speelroute door de binnenstad van Assen die langs de Pups van Mannes gaat.

De route is gratis en op ieder moment en zelfstandig te lopen. Volg de gele pootjes van de pups langs de tien opdrachten op de Oranjespelen kaart. Maak de opdrachten en doe de speelkaart in de brievenbus bij de VVV aan de Markstraat 8 en je maakt kans op 1 van de 3 cadeaupakketten ter waarde van 100 euro.

Mannes is momenteel 'even naar de dierenarts' en de pups hebben hun kans gegrepen: ze zijn de binnenstad ingerend! In de binnenstad ligt een heel parcours met de pups van Mannes, dat bestaat uit allerlei sportieve en leuke opdrachten. Dit stimuleert dat kinderen meer bewegen en maakt van de binnenstad ook voor de kinderen een leuke attractie.

Speciaal vanwege Koningsdag heeft de organisatie de Mannes Oranjespelen-kaart ontwikkeld. Een kaart met een route langs de pups van Mannes en tien opdrachten die je kan uitvoeren. Langs de route zijn ook nog een aantal Oranje aanbiedingen. Op vertoon van de speelkaart kan men hier gebruik van maken. Check wel even de voorwaarden en openingstijden van de ondernemers.

De actie is een samenwerking van Vaart in Assen, Mercurius Centrum, De Triade, Warenhuis Vanderveen en DNK. De Mannes Oranjespelen kaart is via click en collect te verkrijgen bij de VVV Assen aan de Marktstraat 8 of te downloaden op www.ditisassen.nl.