Hou zelf de regie: teken vandaag voor morgen

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) is een nieuwe online campagne gestart om aandacht te vragen voor het levenstestament.

Met de slogan 'Teken vandaag voor morgen’ kunt u via de www.notaris.nl/tekenvandaag gemakkelijk een bel-mij-terugverzoek doen. Op de campagnewebsite vindt u verder een handige online Keuzehulp. Via www.notaris.nl/tekenvandaag ziet u welke notariskantoren meedoen.

Mijn kantoor doet mee met deze campagne en u kunt aangeven dat u door iemand van mijn kantoor gebeld wil worden voor een intakegesprek. 

Zodra u een bel-mij-terugverzoek doet, belt mijn kandidaat-notaris Maike Vredevoogd of ik u binnen 3 werkdagen terug en brengen we geen kosten in rekening voor het intakegesprek van maximaal 30 minuten (doen we overigens normaal gesproken ook niet ;>).  Via een korte online vragenlijst – de zogenoemde keuzehulp – kan u zich alvast voorbereiden op ons gesprek over uw levenstestament. Deze beknopte online vragenlijst is anoniem, toegankelijk en laagdrempelig. De campagne loopt tot eind april.

Regie

In een levenstestament wordt vastgelegd wie financiële en persoonlijke zaken regelt als iemand dit zelf niet meer kan. En op welke manier die persoon dat zal doen. Zo houdt u zelf de regie. 

Dus, wanneer gaat u tekenen voor morgen? 

En uiteraard, na deze campagne blijven wij altijd voor u beschikbaar om u van dienst te zijn en u te woord te staan. U kunt altijd bij ons terecht voor advies voor al uw zaken binnen de familie, woning en onderneming. Voor meer informatie, contact of afspraken, zie de website www.notariskantoorvanpelt.nl  en/of  neem contact op met het kantoor.

Ellen van Pelt, Notariskantoor Van Pelt