​Storehouse opent haar deuren in Tynaarlo

​Assen / Tynaarlo - Mensen die spullen willen stallen kunnen dat vanaf deze week doen bij het nieuwe bedrijf Storehouse in Tynaarlo. ‘We hebben de afgelopen maanden keihard geklust om alles gereed te krijgen en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat’, legt eigenaar Anne Been uit.

‘De opslagboxen zijn strak geworden en ik ben gek op oranje, dus ik loop hier met veel plezier rond.’ Bij Storehouse kunnen zowel particulier als zakelijk opslagruimtes worden gehuurd, variërend van 5m3 tot en met 45m3. ‘Ik vind het heel belangrijk dat mensen hun spullen met een goed gevoel bij ons achter kunnen laten. We hebben het pand daarom zeer goed beveiligd en de temperatuur in de boxen komt nooit onder de 6 graden.’

Te weinig ruimte

‘Voor het opslaan van de inboedel van een eengezinswoning heb je ongeveer 25m3 nodig, maar veel mensen huren ook gewoon een box omdat ze thuis te weinig ruimte over hebben. Dat laatste is erg gemakkelijk, want je kunt 7 dagen per week zelf bij je spullen middels ons toegangssysteem.’ Ook voor bedrijven is dat natuurlijk handig, wanneer zij bijvoorbeeld hun seizoensvoorraad of inventaris op willen slaan bij Storehouse.

Enthousiast

Inmiddels zijn er al een aantal boxen verhuurd aan de Industrieweg 1 in Tynaarlo. ‘De huurders zijn erg enthousiast en daar word ik blij van. En we zitten prijstechnisch gezien en qua locatie, direct aan de A28, natuurlijk ook gewoon goed’, aldus Been.

Voor meer informatie of het online reserveren van een opslagruimte bij Storehouse: www.storehousetynaarlo.nl