Verlicht je huis slim met hulp van De Fluitketel Verlichtingsspeciaalzaak

Aangeboden door: defluitketelverlichting.nl

Verlichtingsspecialist De Fluitketel in Assen is al ruim 26 jaar het vertrouwde adres voor zowel binnen- als buitenverlichting. Advies, mooie armaturen, complete verlichtingsplannen: De Fluitketel heeft het.

De ontwikkelingen staan ook in de verlichtingsbranche niet stil. Onder de noemer slimme verlichting lijkt niets meer onmogelijk. “Slimme verlichting kenmerkt zich door de eenvoud van de bediening hiervan”, legt eigenaar van De Fluitketel Bert Koerts uit. Zo kunt u uw verlichting, zowel binnen als buiten bedienen met een app op uw telefoon of tablet. “Maar ook kunt u de lampen met uw eigen spraak aan en uit doen of dimmen, net wat u wilt. Via een smart speaker van bijvoorbeeld Google Home of Sonos kunt u lampen aansturen. Dit kan per lamp apart of juist in groepen. Met een bijpassende plug in het stopcontact, welke is gekoppeld aan de wifi, kan ook andere apparatuur geschakeld worden door deze spraakbesturing.”

De systemen kenmerken zich door het eenvoudige gebruik. “Een kind kan de was doen, zo geef ik mijn klanten dus ook mee”, aldus Bert.  Met een smart speaker heeft u de mogelijkheid om verlichting te dimmen en van kleur te veranderen. Leuk om een bepaalde sfeer te creëren. U past de verlichting dus volledig aan naar eigen smaak, stijl en voorkeur.

Het bukken voor een schemerlamp behoort met deze slimme verlichting tot de verleden tijd. Daarnaast is de ledverlichting ook nog eens energiezuinig en kunt u de app overal bedienen. Vanaf het werk, of zelfs vanaf uw vakantieadres.

“Ook kan men werken met tijdschema’s zodat tijdens uw vakantie de verlichting ‘s avonds automatisch aan gaat. Wel zo veilig. Ook kunt u instellen dat de verlichting alvast aan staat als u thuiskomt vanuit het werk.”

In de winkel aan de Gedempte Singel 38 in Assen heeft Bert een wand ingericht met allerlei demomateriaal. “Hier kunt u zien hoe verlichting spraak gestuurd of via app werkt. Daarnaast is het smart maken van uw verlichting zeker niet duur. Kom gerust langs om het zelf te proberen”, stelt Bert.

Met actuele vakkennis in huis, is De Fluitketel een van de grootste speciaalzaken van Noord-Nederland. Zowel voor iedere gewenste ruimte thuis als op kantoor heeft De Fluitketel een lichtoplossing. Van strak, modern, klassiek, industrieel tot echte designerarmaturen: voor iedere smaak heeft De Fluitketel de optimale lichtoplossing. 

De Fluitketel
Gedempte Singel 38, Assen
0592- 330 956
www.defluitketelverlichting.nl