Expert Assen heeft flinke metamorfose ondergaan

Aangeboden door: Expert Assen

Het pand van de Expert in Assen heeft een nieuw, fris uiterlijk gekregen. De werkzaamheden zijn nagenoeg afgerond en eigenaar Sebastian Lampe is bijzonder blij met het resultaat.

De buitenkant van het pand ziet er na de werkzaamheden compleet anders uit. “We hebben nieuwe reclame-uitingen geplaatst. Zowel de bestickering op de ramen als de lichtstrip en de oranje led lichtbak zijn nieuw”, vertelt Sebastian Lampe. Ook is de gevel geverfd in een moderne antracietkleur. En om de metamorfose helemaal compleet te maken is de gevel verhoogd. Dit geeft het pand optisch meer body. “De winkel had van de buitenkant echt een jaren ‘80 uitstraling. En nu is het een pand van deze tijd.”

De visuele veranderingen zijn helemaal in lijn met de landelijke uitstraling van de Expert-keten.

Komend jaar is het interieur van de winkel aan de beurt. Eigenlijk wordt alles van binnen aangepakt. Zowel de vloer als het plafond, de wanden, de toonbank en alle stellingen. Alles wordt vernieuwd. “Gelukkig hebben we een grote winkel. Ook plannen we de werkzaamheden gefaseerd zodat we hopelijk helemaal niet dicht hoeven”, aldus Sebastian. Om alvast een start te maken met de veranderingen, start de Expert in Assen in december al wel met digitale prijskaartjes. “De prijzen veranderen soms sneller dan dat wij kunnen printen”, lacht de ondernemer. Met digitale prijskaartjes die gekoppeld zijn aan onze webshop zijn onze prijzen altijd up to date. En het scheelt ook nog eens een boel papier.”

Expert Lampe Assen is een zelfstandige winkel met een lokale ondernemer en een Expert organisatie die landelijke dekking heeft. “Onze landelijke website wordt van uit onze eigen winkels persoonlijk geleverd, dit is uniek in onze branche.

We zitten op een prachtlocatie en Assen en hebben bijvoorbeeld 1,5 jaar geleden ons assortiment hier in Assen flink uitgebreid met een hele goede audiolijn van Yamaha. Dat heeft heel goed uitgepakt. We hebben een ruime collectie met heel moderne apparatuur voorzien van wifiverbinding tot aan de klassieke versterkers. Eigenlijk van vrij eenvoudig tot aan high tech, hier is alles onder één dak.”

Samen met alle andere filialen in Nederland, is de Expert in Assen dit jaar voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot beste elektronicawinkel van het land. En daar is Sebastian best een beetje trots op. “Om dat voor de vierde keer op rij te winnen, is toch wel heel bijzonder en uniek, besluit hij.

Expert Assen
Minervalaan 59, Assen
0592- 312 208