Ledûb overhemden met extra lange mouw

Aangeboden door: mouwlengte7.com

Het merk Ledûb is onderdeel van het familiebedrijf van Winkel. Overhemden met lange mouwen is een specialiteit van het merk. Het zijn shirt met een speciale mouwlengte, namelijk mouwlengte 7. Deze mouwen zijn net iets langer dan gemiddeld, waardoor lange mannen geen last meer hebben van te korte mouwen bij een overhemd.

Het design varieert van statige effen kleuren tot vrolijke motieven. Lees in dit artikel alles over Ledub overhemden mouwlengte 7.

Ledûb, het merk

De kernwaarden van Ledûb  kunnen worden opgesomd als: transparant, betrokken, eerlijk en kwaliteit. Het merk probeert te laten zien aan haar klanten hoe zij hun duurzame en hoogwaardige shirt produceren en versturen. Integriteit is iets wat hoog in het vaandel van Ledûb  zit. De klanten zijn in hoge maten betrokken bij het merk, wat laat zien dat zij een eerlijk en integer bedrijf zijn.

Al sinds 1963 is de basis van de collectie van het merk kunst. Het ontwerp van elk shirt zou ook op een schilderij moeten kunnen staan. Dit is de essentie van de ontwerpvisie van Ledûb. Er zijn weinig merken die een dermate artistiek georiënteerde ontwerpvisie hebben. Dit heeft geleid tot prachtige overhemden extra lange mouw voor de man. Rechte, licht getailleerde en getailleerde modellen stelt het merk beschikbaar.

Lange mannen, mannen boven de 1.85m, hebben verschillende wensen als het gaat om bewegingsruimte en stretch. Het rechte model heeft veel bewegingsruimte en valt ruim over het lichaam, terwijl getailleerd inhoudt dat men juist minder ruimte heeft maar hiervoor een gestroomlijnde look terugkrijgt. De licht getailleerde variant bevat een beetje van beide. In principe is het model aangesloten, maar er is nog meer dan genoeg speling. Smaken verschillen uiteindelijk enorm. Met alle pasvormen probeert Ledûb  alle lange mannen te voorzien van een prachtig shirt.

Shirt met stretch

De overhemden van Ledûb  zijn een doorbraak op gebied van stretch. De slim fit varianten, sluiten erg aan op de contouren van het lichaam. Op het eerste gezicht denk je misschien dat dit irritaties oplevert betreft draagcomfort. Maar de super stretch overhemden van Ledûb  zorgen ervoor dat dit niet gebeurt. De stretch eigenschappen worden toegevoegd aan het shirt door het te behandelen met een chemisch goedje. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat het overhemd zacht aanvoelt en met het lichaam mee vormt. Op deze manier zit een super stretch shirt van Ledûb  altijd lekker.

Manon, Guus en Ledûb

Als je van Nederlandse volksmuziek uit Brabant houdt, is Ledûb  misschien herkenbaar. Guus Meeuwis wordt al enige tijd gestyled en gekleed door het merk. Het optreden “Groots met de zachte G” in het stadion van PSV in Eindhoven werd door Guus in stijl afgerond. Meer bekende Nederlanders zijn met Ledûb  in zee gegaan. Manon Meijers, de styliste, is verantwoordelijk voor de prachtige outfits. Beide partijen, zowel Manon als Guus, zijn samenwerkingen waar Ledûb  van geniet. Het zorgt voor veel plezier tijdens het werken en voor veel inspiratie. De toegewijde interesse in hun vak is de reden dat Ledûb  ze heeft gecontacteerd. Het merk verbindt hun hoge kwaliteit graag aan de werkfilosofie van Guus en Manon, die authentiek is.