Tandartsenpraktijk Oranjebuurt gaat groen

Aangeboden door: Tandartsenpraktijk Oranjebuurt

Voor Tandartsenpraktijk Oranjebuurt is het alweer tweeëneenhalf jaar geleden dat ze zijn verhuisd vanuit het centrum naar De Lauwers 10 in Assen. Praktijkeigenaren Kees en Renée van Halteren zijn altijd nog erg blij dat ze destijds deze beslissing hebben genomen.

,,Patiënten kunnen bij ons gratis voor de deur parkeren, we zijn volledig rolstoeltoegankelijk en we hebben in ons nieuwe pand veel meer ruimte. Ook de grote wachtkamer komt in deze corona tijd natuurlijk erg goed van pas. Anderhalve meter afstand houden is bij ons in de praktijk geen probleem. Goede ventilatie is belangrijk en in dit pand goed mogelijk. Bovendien is ons luchtbehandelingssysteem zeer modern, deze is zo afgesteld dat de lucht niet circuleert. Samen met alle maatregelen kan een bezoek aan ons in alle veiligheid plaatsvinden.”

Zonnepanelen

Tandartsenpraktijk Oranjebuurt ziet het als plicht om met zonnepanelen mee te werken aan een beter milieu. ,,Het praktijkpand is uitermate geschikt voor dit doel met een enorm groot plat dak. We hebben 106 zonnepanelen kunnen plaatsen en hopen op deze manier het overgrote deel van ons energieverbruik te kunnen dekken. De patiënten kunnen in de wachtkamer op een scherm volgen hoeveel energie wij door middel van de zonnepanelen opwekken.’’

Ruimte voor nieuwe patiënten

In dertien jaar tijd is het patiëntenbestand enorm gegroeid. Dat komt door de persoonlijke en warme benadering van de patiënten besluiten de eigenaren. ,,Wij proberen altijd met iedereen mee te denken en ons in de patiënt te verplaatsen. Of dit nu op het financiële vlak is, of om patiënten over hun angst heen te helpen, of om gewoon de best passende behandeling te vinden. Wij zijn een moderne praktijk waar we alle tandheelkundige behandelingen kunnen uitvoeren met de modernste technieken zoals microscoop, digitale röntgen, implantaten, facings, bleken enzovoort. Met medewerkers die ieder hun eigen specialisme hebben. Onder andere een tandprotheticus die kunstgebitten maakt. Ook oudere mensen hebben ontdekt dat wij een fijne praktijk zijn. Voor de deur uitstappen en parkeren, alles gelijkvloers zonder drempels en stoepjes, een invalidentoilet en natuurlijke lieve medewerkers die zeer behulpzaam zijn. Wij hebben nog voldoende ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen, jong en oud is welkom!” Gelegen vlakbij de afrit van de A28, Assen-West. Nabij Kloosterveen en Baggelhuizen. Goed bereikbaar vanuit de binnenstad langs de Vaart.

Tandartsenpraktijk Oranjebuurt
Lauwers 10
9405 BL Assen
Tel. 0592 304420
e-mail. info@tandartsoranjebuurtassen.nl
Internet. www.tandartsoranjebuurtassen.nl