Sfeer.nl breidt uit met Label 51

Aangeboden door: sfeer.nl

De showroom van woonwinkel Sfeer.nl in Assen is flink uitgebreid. Door deze extra ruimte verwelkomt het team van Sfeer een nieuw merk in hun collectie: Label 51.

Het vloeroppervlak van Sfeer.nl komt hiermee op 1150 vierkante meter. “Nog meer woonbeleving dus voor onze klanten”, begint filiaalmanager Dominique Ziengs te vertellen.  Door een gedeelte van het magazijn bij de winkel te betrekken, ontstond deze extra ruimte. Binnen een week was de klus geklaard en kon de prachtige collectie van Label 51 de winkel in. Dominique is ontzettend blij met het resultaat. “Het is echt een prachtig gedeelte van onze winkel geworden. We zijn erg blij met Label 51 in onze collectie.”

Scherpe prijs en snelle levering

Het merk laat zich het best omschrijven als industrieel en modern. “Een woonmerk helemaal van nu, meubels met veel hout en metaal, stoelen met veloursstoffen. Een mooie, uitgebreide collectie voor een scherpe prijs.”

Naast fauteuils en eetkamerstoelen heeft Label 51 banken, dressoirs, kasten, krukken en tafels in de collectie. Deze lijn is inmiddels te bekijken bij Sfeer.nl in Assen. “En wanneer de gewenste meubelen op voorraad zijn, kunnen we binnen drie weken leveren.”

De hele winkel is in de loop der tijd flink gerestyled. Collecties van de diverse merken zijn aangevuld of inmiddels helemaal vervangen met de allernieuwste lijnen. “Dit maakt dat we echt voor elk wat wils hebben. Liefhebbers van industrieel, tot retro en chique kunnen hun hart ophalen in het bijzonder ruime filiaal van Sfeer.nl in Assen. De compleet ingerichte woonkamers zijn in de winkel compleet afgestyled met eigentijdse en hippe accessoires die eveneens verkrijgbaar zijn in de winkel.

Interieuradvies

Speciaal voor bezoekers die het lastig vinden om de wooninspiratie in de winkel te vertalen naar hun eigen woonkamer of andere ruimte, is er een interieurstyliste aanwezig die vrijblijvend en kosteloos interieuradvies geeft. “Neem wel even wat foto’s mee van de ruimte waar het om gaat. Op die manier kan onze styliste echt gedegen advies op maat geven”, zo adviseert Dominique.  

Sinds enkele maanden is het Asser filiaal van Sfeer.nl ook op zondag open. “En dat blijft ook zo, het bevalt ontzettend goed. Klanten zijn iedere zondag welkom tussen 13:00 en 17:00 uur. En op vrijdagavond is men welkom tot 20:00 uur. “Veel klanten denken dat we vrijdags tot 18:00 uur open zijn, aangezien koopavonden voorlopig niet zijn toegestaan. We zijn echter tot 20:00 uur geopend, iedere vrijdag.” 

Marktstraat 5, Assen
0592- 481 737
www.sfeer.nl