Na een grote verbouwing opent Pearle Opticiens Marsdijk haar deuren

Aangeboden door: Pearle Opticiens Assen - Marsdijk

Aankomende vrijdag is het na een flinke verbouwing zover: de deuren van Pearle Opticiens Marsdijk gaan dan voor het eerst open.

Hans en Marlous gooien na 18 jaar het roer om door verder te gaan onder de vlag van Pearle Opticiens. Hiermee houdt hun optiek/juwelier See and Watch op te bestaan. “We gaan als franchise-onderneming verder”, aldus Marlous. “Een hele mooie stap voor ons ook omdat we persoonlijk in een andere situatie zijn terecht gekomen en ons een mooi toekomstgericht aanbod is gedaan. We zien ontzettend uit naar de opening, aankomende vrijdag.”

Veranderingen …

De afgelopen weken waren Hans en Marlous ontzettend druk met de voorbereidingen.  De winkel heeft een nieuw uiterlijk gekregen helemaal in de lijn van Pearle Opticiens. “Maar buiten de naam en de inrichting, verandert er eigenlijk niets. Wij blijven diezelfde ondernemers die garant staan voor laagdrempeligheid en gezelligheid en nog meer mooie monturen. Service en vakmanschap en hoogwaardige producten staan bij ons sinds jaar en dag hoog in het vaandel. Wij staan op dezelfde manier voor u klaar zoals u dat van ons gewend bent.”

Samen zijn ze al 30 jaar actief als ondernemers in de optiekbranche. De laatste 18 jaar dus met See and Watch, waar ze naast brillen ook sieraden en horloges verkochten. Aan dat laatste is wel een einde gekomen, maar de horlogebatterijen service blijft wel bestaan, daarmee willen we een extra stukje service toevoegen. Bij Pearle Opticiens Marsdijk kan men naast brillen en contactlenzen terecht voor een ruime collectie zonnebrillen. “Het leuke is dat we met deze stap weer terug zijn bij onze roots. Ooit zijn we begonnen bij Pearle Opticiens. En uiteindelijk werken we - met nog een aantal mooie jaren voor de boeg - als Pearle Opticiens Marsdijk naar ons pensioen toe.” 

De juiste kijkoplossing vinden

Door de jarenlange ervaring weet het stel als geen ander hoe belangrijk het is om iedere klant met de juiste kijkoplossing en de mooiste bril de deur uit te laten gaan. “Het gaat ons om de beste zorg voor uw ogen waarbij we heel duidelijk naar voren willen halen wat u als klant belangrijk vindt. En om dit optimaal aan te kunnen bieden werken we met de beste apparatuur.”

De winkel is dusdanig ingericht dat men veilig en coronaproof een bezoek kan brengen aan deze gloednieuwe optiekwinkel. Nog een nieuwtje is dat je doormiddel van het scannen van een QR-code een afspraak kan plannen. Gewoon even binnenlopen of bellen kan ook altijd.

Om de opening coronaproof te vieren dat Pearle Opticiens Marsdijk een feit is, trakteren Hans en Marlous op gebak! De eerste 100 klanten die een bril of lenzen in onze nieuwe winkel bestellen krijgen een voucher voor een heerlijke slagroomtaart speciaal voor ons gemaakt door Alsady Brood & Banket. “We zijn ontzettend trots op onze nieuwe zaak en dat willen we op een verantwoorde manier heel graag met onze klanten vieren”, besluit Marlous.

Kleuvenstee 14
9403 LR Assen
Winkelcentrum Marsdijk
(0592) 37 00 50