Autocleaning Assen: al bijna 40 jaar poetservaring in Assen

Aangeboden door: Autocleaning Assen

Autocleaning Assen, het bedrijf van Eddy Hindriks uit Assen, is sinds 1 juli een nauwe samenwerking aangegaan met Jaap Dik Auto’s, eveneens uit Assen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een VOF en betekende ook meteen een nieuw eigen pand voor het autopoetsbedrijf.

Eddy Hindriks heeft zijn bedrijf ondergebracht aan de Aziëweg 29 in Assen. In de mooie en ruime werkplaats kan de klant, zowel particulier als zakelijk, terecht voor alles op het gebied van autopoetsen. Door naast het poetswerk vele nevendiensten aan te bieden, kunnen Hindriks en zijn team ieder voertuig weer in topstaat krijgen.

Maatwerk bij Autocleaning Assen

“Wanneer de klant met zijn of haar auto komt, nemen we alle wensen door en maken we een prijsafspraak”, legt Hindriks uit. Vervolgens wordt de datum vastgelegd waarop de auto wordt gebracht. Sommige klussen worden binnen een dag geklaard, maar voor bijvoorbeeld het aanbrengen van een coating moet je al gauw denken aan een week.”

Naast het poetsen van zowel de binnen- als de buitenkant van de auto, kan men voor en scala aan extra diensten bij Autocleaning Assen terecht. In eigen huis lopen vier medewerkers rond die naast allround ook ieder hun eigen specialisaties hebben. Detailleren, spotrepair, steenslag reparatie, uitdeuken zonder spuiten, ruiten tinten, reparaties van de bekleding, zowel leer als stof, velgenreparatie en natuurlijk de geurverwijdering van zowel nicotine als hondenluchtjes.

Geen verrassingen

“En we werken met alles dat rolt! Dus niet alleen auto’s”. Men kan ook terecht met een camper, caravan of een motor. Komend jaar zit Eddy 40 jaar in het autopoetsvak. Met een enorme passie voor auto’s, kan de klant hem met niets meer verrassen. “Ik heb al het denkbare op poets- en reparatiegebied al wel voorbij zien komen”, lacht Hindriks. “En mocht een schade voor ons toch net even te groot zijn, dan is mijn netwerk met samenwerkingsverbanden dusdanig uitgebreid, dat we daar echt wel een oplossing voor vinden.”

De basis is dus poetsen maar het mooie is dat de klant, zakelijk en privé, van een compleet programma gebruik kan maken.

Om te vieren dat Autocleaning Assen een nieuw pand heeft, geldt nog tot en met 31 december van dit jaar de volgende actie: 25 procent korting op alle diensten van het bedrijf.

Klanten kunnen van maandag tot en met zaterdag terecht bij Autocleaning Assen. En mocht men door omstandigheden de auto zelf niet kunnen brengen, is het ophalen van het voertuig in overleg eveneens mogelijk.

Autocleaning Assen
Aziëweg 29
9407 TC Assen
0592- 744 145