De VW Store in Assen is verhuisd

Aangeboden door: VW Store Assen

Het autobedrijf was in hun oude vestiging aan de A.H.G. Fokkerstraat uit zijn jasje gegroeid.

De dozen zijn uitgepakt en de nieuwe, ruime werkplaats is ingericht. Klanten kunnen vanaf nu terecht in het pand aan de J.C. van Markenstraat. Een flinke uitbreiding, aangezien de werkplaats hiermee gegroeid is van 100m2 naar 300m2.

De VW Store is met recht een familiebedrijf te noemen. In 2002 startten vader en zoon Muurling met hun eigen zaak. “Het leek mij prachtig om voor mijzelf te beginnen, zelf de keuzes te maken waar je naar toe wilt, en hoe je daar wilt komen”, vertelt Roland Muurling. Zijn vader Ben ging mee in het enthousiasme van Roland en zo is  het een familieonderneming is geworden. “Gelukkig kunnen Roland en ik goed samenwerken, en eerlijk: het is altijd gezellig bij ons” zegt Ben.

“Bij ons kan men terecht voor reparatie, onderhoud en APK van alle merken personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers. Wij zijn een laagdrempelig en transparant bedrijf met oog voor auto’s én de berijder” beamen Roland en Ben.

Ruimte vullen

De werkplaats van VW Store biedt ruimte aan 4 bruggen. Een daarvan heeft een enorme omvang en is speciaal voor campers en lichte bedrijfswagens. Iets dat al langer op het verlanglijstje van Muurling stond maar qua hoogte niet in het oude pand paste.

Niet alleen het materiaal is uitgebreid, ook het personeelsbestand. Sinds 1 september is Andries Hummel als nieuwe monteur aangenomen. Zo kan vader Ben, inmiddels 64, een stapje terug kan doen en zich meer kan richten op de receptiewerkzaamheden.

Diagnosespecialist

Nadat het duo zich ging richten op onderhoud en reparaties, signaleerde Roland al vlot dat elektronica een hot item was. “Het beruchte lampje dat brand en men niet weet waarom”, lacht Roland. Hij volgde vele cursussen op dat gebied en werd uiteindelijk uitgeroepen tot GMTO-specialist. Bij VW Store worden zo vele storingen opgelost, die anderen niet konden vinden. “Maar ook hebben we als monteurs van verschillende garages regelmatig contact over dit soort storingen. Soms heb ik een auto staan waar ik niet uitkom en dat overleg ik met de werkplaats van de dealer hier in Assen, of andersom. Ontzettend leuk om elkaar zo te helpen!”

Combideal

Ook biedt VW Store sinds de verhuizing camperstalling aan. “Superhandig, aangezien we ook het onderhoud van campers kunnen doen. Dus stel dat je camper hier staat en je op reis wilt, kunnen we hem zo nakijken en eventueel repareren voor vertrek. Zorgeloos op vakantie, zonder omkijken, en alles onder één dak, ideaal!”

VW Store Assen
J.C. van Markenstraat 30, Assen
0592- 330 470
www.vwstore.nl