Sfeer.nl komt met aantrekkelijke actie: 6 stoelen halen, 5 betalen

Aangeboden door: Sfeer.nl

Het is alweer een jaar geleden dat de nieuwe vestiging van Sfeer.nl haar deuren opende in Assen. De winkel aan het Marktplein biedt sindsdien 1000 vierkante meter vol pure woonbeleving.

Meubels, verlichting en accessoires in verschillende woonstijlen vullen het pand van Sfeer.nl Retro, chique of industrieel of eigentijdse lifestylemeubelen. Bij Sfeer.nl vind je het allemaal. Van de verhuizing heeft het team van Sfeer.nl allerminst spijt. “Met dit vloeroppervlak kunnen we zoveel mooie dingen laten zien. We hebben een goed jaar hier achter de rug. Met name in de weekenden is het heel druk”, vertelt shopmanager Dominique Ziengs.  Om aan die drukte tegemoet te komen, is de winkel sinds begin september ook iedere zondag open. Iets dat op grote schaal in de meubelbranche voor komt, maar in Assen zeker niet standaard is. Bij Sfeer.nl kunnen klanten op zondag van 13.00 tot 17:00 uur komen woon-winkelen.

Duizenden accessoires

De winkel is dusdanig groot dat er volop ruimte is voor het bieden van woonbelevingen en complete totaalplaatjes. Mooie ingerichte woonkamers gestyled met accessoires en verlichting die ook allemaal te koop zijn in de winkel. “Qua accessoires breiden we ook steeds meer uit. Zowel online als in onze winkels. We krijgen ook veel mensen over de vloer die speciaal voor de accessoires komen. Ontzettend leuk natuurlijk!”

De afgelopen maanden bleven mensen hun weg vinden naar Sfeer.nl “En dat ondanks corona. Mensen zijn natuurlijk meer thuis en gingen daar aan de slag. Ook kregen we veel toeristen in de winkel. Mensen die op vakantie waren in eigen land en ons alleen van de webshop kennen en nu eens een kijkje kwamen nemen.”

Oktober meubelmaand

Vanwege de verjaardag van Sfeer.nl profiteert de klant in de hele maand oktober van een mooie actie. Bij aanschaf van eetkamerstoelen geldt in oktober 6 halen, vijf betalen. “En hebben we het allemaal op voorraad, heb je het dus ook heel snel in huis. We bezorgen bij besteding vanaf 75 euro, gratis door heel Nederland.”

De winkel aan het Marktplein 5 is op maandag van 13.00 – 18.00 geopend. Op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 - 18.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur.

Op zaterdag kan men van 10.00 tot 17.00 uur terecht en op zondag gelden de openingstijden van 13.00 – 17.00 uur.