Koopjes jagen op de fietsenmarkt bij Anjo Jager Fietsen

Aangeboden door: Anjo Jager Fietsen

Voor het derde jaar op rij organiseert Anjo Jager Fietsen hun eigen, unieke fietsenmarkt. Een dag lang profiteren van flinke kortingen op nieuwe én gebruikte fietsen.

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe fiets kunnen op 3 oktober hun slag slaan op de fietsenmarkt van Anjo Jager Fietsen. Tijdens de Outlet en gebruikte fietsenmarkt gelden flinke kortingen.

“We bouwen de markt buiten op”, legt Remon Jager uit. “We plaatsen tenten en stallen daar een groot aantal fietsen uit die afkomstig is vanuit beide filialen. De markt, die is echter alleen bij ons filiaal aan de Brunelstraat.”

De fietsenmarkt zal ruim worden opgezet zodat belangstellenden op veilige afstand koopjes kunnen jagen. Het hele gezin kan terecht want er zijn kinderfietsen, stadsfietsen, racefietsen, atb’s en ook e-bikes te koop. “Eigenlijk ieder soort fiets uit ons assortiment kunt u aantreffen deze dag.”

Nieuw en gebruikt?

Er zijn zowel gebruikte als nieuwe fietsen te koop op de markt. Voor de gebruikte exemplaren geldt dat ze allemaal een onderhoudsbeurt hebben ondergaan. Eventuele mankementen zijn verholpen en de nieuwe eigenaar krijgt ook nog eens drie maanden garantie op de fiets. Alle tweedehandsfietsen komen uit de winkels van Anjo Jager Fietsen. Deze zijn ingeruild op een nieuwe fiets en worden nu voor een heel scherpe prijs verkocht.

De nieuwe fietsen zijn outletmodellen van 2020 van diverse topmerken als Gazelle, Batavus, Sparta, Trek en Cannondale, Cortina en Koga. “Voor het nieuwe jaar worden er bijvoorbeeld net even andere kleuren gebruikt en soms is ook de complete fiets van dat type helemaal anders in 2021. In ieder geval verkopen wij tijdens deze markt de 2020 modellen. Splinternieuwe fietsen, met nul kilometer op de teller die tot 20 procent goedkoper zijn dan de normale verkoopprijs. Er zijn een paar modellen waarop 10 of 15 procent korting is maar het overgrote deel gaat voor 20 procent minder over de toonbank.

Vroeg uit de veren

De markt is al eerder een groot succes gebleken. Afgelopen jaar werd het team van Anjo Jager Fietsen verrast door de enorme belangstelling. Daar zijn ze nu goed op voorbereid. Vroeg uit de veren om alles klaar te zetten en met een groot team staan ze klaar om hun fietszoekende klanten blij te maken met een mooie nieuwe fiets voor een evenzo mooie prijs.

De markt is van 9:00 tot 17: 00 uur. Ook aan een hapje en een drankje is deze dag gedacht.

Brunelstraat 3, Assen, 0592- 331 710