Open dag Roeiclub Assen

Assen - Wie interesse heeft in roeien en het eens wil proberen, is op zaterdag 26 september welkom bij de Asser Roeiclub (ARC) aan de Kanaaldijk 31 in Loon.

Een ploegje ervaren roeiers staat van 12.00 tot  15.00 uur klaar om gasten op de roeimachine en/of  in een brede boot de eerste beginselen van het roeien bij te brengen.

En wie vervolgens enthousiast is geworden, kan aspirant-lid worden. Dat geldt voor iedereen vanaf 10 jaar, mits men goed kan zwemmen.

ARC is  een gezellige roeivereniging met prima water en een goede accommodatie. De uitgebreide vloot is dagelijks beschikbaar voor recreatief of prestatiegericht roeien, individueel of in groepsverband.  Als het weer het toelaat roeien de leden het hele jaar door.

Een voordeel is – met het oog op corona - dat het roeien in de buitenlucht plaatsvindt en geen contactsport is, wat betekent dat de kans besmetting erg klein is. Wie op 26 september niet kan komen, kan altijd op een andere dag binnenstappen. Of mailen naar info@asserroeiclub.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Zie voor meer informatie www.asserroeiclub.nl.