Weer puntje voor ACV

Assen – ACV heeft zaterdag in de derde divisie het tweede puntje van het seizoen binnengehaald. Net als vorige week kwam de Asser formatie niet tot scoren, maar omdat ook Ter Leede in Sassenheim droog bleef staan, eindigde het duel in 0-0.

ACV startte de eerste helft prima. Na 11 minuten anticipeerde Justin Mulder goed op een steekpass van Marco van der Heide, maar Mulder schoot de bal net naast. En na een klein half uur vond een hoekschop van Ezra Schrijver het hoofd van Nande Wielink, maar diens kopbal werd over de lat getikt door Ter Leede-doelman Michael Bekkers.

Luka Prljić kreeg voor rust nog een prima mogelijkheid, een schot van Sohaib Echahbouni was een prooi voor ACV-goalie Ben Wormmeester en vlak voor tijd zag Gijs Jasper zijn inzet gekeerd door Bekkers.

Ook in het tweede bedrijf werd er niet gescoord. Prljić zag zijn schot vanaf de middenlijn weliswaar over doelman Bekkers heen zeilen, maar tevens op de lat eindigen. En een kwartier voor tijd was het Wormmeester die een kopbal van Yassin Kaabouni tegen de lat bokste.