Leuke cadeautjes voor je vriendin

Aangeboden door: The Little Green Bag

Is jouw vriendin binnenkort jarig, of wil je haar gewoon graag verrassen met een leuk cadeautje? Dan is het ontzettend goed dat je hier over nadenkt. Je wilt natuurlijk wel dat zij blij is met het geschenk dat je haar geeft. Om daarvoor te zorgen hebben we speciaal voor jou een aantal cadeau ideeën ter inspiratie opgeschreven.

Zo kun je gemakkelijk bedenken wat je haar wilt gaan geven, of in ieder geval alvast wat inspiratie opdoen om zelf iets leuks te kunnen bedenken.

Etentje

Met een etentje zit je vrijwel altijd gebakken. Zorg ervoor dat je een restaurant uitkiest waarvan je weet dat zij het lekker vindt, of ga samen iets uitproberen wat jullie nog nooit eerder hebben gegeten. Zo’n ervaring is altijd leuk én heel erg gezellig, dus een geslaagd cadeau is het dan waarschijnlijk wel!

Een tasje van Valentino

De handtasjes van Valentino zijn erg populair. Je zult dan ook weinig vrouwen vinden die er geen willen hebben. Is jouw vriendin iemand die graag met een handtasje, schoudertasje of clutch rondloopt? Dan is een tasje van Valentino waarschijnlijk een heel erg geschikt cadeautje voor haar.

Weekendje weg

Wat ons betreft is dit één van de meest originele cadeautjes ooit. Geef haar een weekendje weg cadeau en zij zal je hier ongetwijfeld erg dankbaar voor zijn. Je kunt het weekend zo plannen dat jullie een overnachting of twee hebben op een leuke plek, overdag samen op pad gaan en zo een weekend hebben om nooit te vergeten. Dat is nog eens een leuk cadeau om te geven én om te krijgen. Wanneer je het slim speelt zorg je namelijk dat niet alleen zij, maar ook jij de dingen die jullie gaan doen leuk vindt. Op die manier is het voor jullie beiden een feestje.

Shoptegoed

Wanneer je echt niet weet wat je haar moet geven, maar je wel graag voor een cadeautje wilt gaan, kun je er nog voor kiezen om haar shoptegoed te geven. In de vorm van een cadeaubon, of door zelf een leuke kaart te maken bijvoorbeeld. Zij kan dan gaan winkelen met dit tegoed, waarbij jij betaald. Dat vindt ze vast ontzettend leuk, want nu kan ze kopen wat ze graag hebben wil. Het is misschien niet het meest originele idee, maar het is wel een stuk beter dan een cadeau geven waar zij eigenlijk helemaal niet blij mee is natuurlijk!