​Dagbesteding bij Beekdalhoeve in Asser wijk Marsdijk

Assen - De zorginstelling Schouder aan Schouder biedt dagbesteding aan bij de Beekdalhoeve, de kinder- en beleefboerderij in de Asser wijk Marsdijk. Ook is de stichting op zoek naar vrijwilligers.

Bezoekers van de boerderij komen voor de dieren, de boerderijwinkel, evenementen en ontspanning. Er zijn verschillende boerderijdieren aanwezig zoals, eenden, geiten, schapen, kippen, vogels, konijnen en cavia’s. Het is speciaal ingericht om kennis te maken met de boerderijdieren en het heeft zowel een educatieve als recreatieve functie.

Ook is er een vlindertuin, een prachtige tuin vol bloemen met aantrekkingskracht voor insecten. Beekdalhoeve wil daar tevens een pluktuin realiseren waarin draait alles om bloemen en beleving.

Er zijn allerlei werkzaamheden in en om de boerderij zoals dieren verzorgen, het onderhouden van het terrein, het verkopen van lokale producten, het serveren van
koffie en thee op het terras, het maken van jam, siroop, cake en taart of creatief bezig zijn. In een team krijgen de deelnemers tijdens het werken voldoende kans om hun eigen kwaliteiten te ontdekken, te ontwikkelen en te behouden.

Aanmelden

Wie op zoek is naar een plek voor zijn of haar dagbesteding of  iemand kent die dat wil doen: iedereen is van harte welkom. Ook mensen die vrijwilligerswerk willen doen kunnen zich aanmelden. Kijk op onze website www.schouderaanschouder.nl of mail naar info@schouderaanschouder.nl