Autogarage-Assen verlengt fraaie openingsactie

Aangeboden door: Autogarage Assen

Autogarage-Assen heeft 1 april zijn deuren geopend in Assen. Een autobedrijf dat de klant van a tot z ontzorgt op gebied van autoreparatie en onderhoud.

Het bedrijf is gestart door de compagnons Arjan Vrieling en Tim Kuipers. Vrieling neemt het gehele backoffice gedeelte voor zijn rekening. Denk hierbij aan het klantcontact, de administratie. “Het kantoorwerk dus”, vat Vrieling samen.

Puntjes op de i

Het sleutelen in de werkplaats is het werk van Tim Kuipers. Na jarenlang voor een baas als monteur te hebben gewerkt, besloot Kuipers voor zichzelf te willen beginnen. “Na jarenlang ervaring te hebben als monteur krijg je op een gegeven moment meer je eigen ideeën over hoe je in een werkplaats wilt werken. Vanuit mijn visie streef ik naar een nette werkplaats. Ook zet ik graag de puntjes op de i en pak ik tijdens het sleutelen alles mee. De klanten moeten hier tevreden de deur uit gaan en met een nette auto vertrekken. De mensen tevredenstellen met een goede auto, dat vinden we belangrijk.”

In de werkplaats levert hij reparaties en onderhoud voor alle merken auto’s. En ook met elektrische en hybride auto’s kan de klant terecht bij Autogarage-Assen.  “We doen eigenlijk alles op universeel gebied”, legt Kuipers uit. “Storingsdiagnose, APK-keuringen, aircoservice, balanceren en het wisselen van de banden. Ook kan de klant zijn set zomer-of winterbanden bij ons opslaan.”

Autogarage-Assen richt zich niet alleen op de particuliere klant. Ook de kleine bedrijven uit Assen en omstreken kunnen met hun bedrijfswagens terecht in de ruime werkplaats aan de Blokmakerstraat 6.

Openingsactie

Na het openen van de deuren, kwam Autogarage-Assen met een fraaie welkomstactie. De eerste 25 klanten kregen hun APK-keuring gratis. Dit verliep dusdanig succesvol dat het duo besloten heeft nogmaals een dergelijke actie op poten te zetten. “De eerste 25 klanten die een afspraak voor APK-keuring maken, krijgen deze gratis. Hiervoor kun je telefonisch een afspraak met ons maken.” Deze actie geldt overigens niet voor autohandelaren.

Autogarage-Assen is gevestigd aan de Blokmakerstraat 6 in Assen. Telefonisch bereikbaar onder nummer 0592-201046 en via de Facebookpagina Autogarage Assen.