Gratis haal- en brengservice van Paize Fietsen uit Assen

Aangeboden door: Paize Fietsen

Paize Fietsen is inmiddels acht jaar actief in Assen. De fietsenzaak kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, een klein team van vaste gezichten en een hoge mate van service voor de klant.

Eenvoudig gebruik maken van de gratis haal-en brengservice 

E-bikes en reguliere fietsen die onderhoud of een reparatie nodig hebben, kunnen worden opgehaald door de broers Bennie en Dennis Paize. Men kan fietsen van ieder merk en type laten ophalen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. “Het werkt supereenvoudig. Klanten kunnen zelf online hun gewenste ophaaldag aangeven. De volgende dag leveren we de fiets, uiteraard gerepareerd, rond hetzelfde tijdstip weer af. Een unieke gratis service die wij als enige in Assen aanbieden. Een online afspraak maken kan via de website www.paizefietsen.nl ”

De haal- en brengservice is op alle werkdagen van 15.30 tot 17.30 uur.

E-bike huren

Bij Paize Fietsen kun je ook op een voordelige manier kennis maken met e-bikes. Voor slechts 15 euro per dag kun je een e-bike huren. Een mooie en vooral laagdrempelige manier om deze razend populaire manier van fietsen te ontdekken. Paize Fietsen heeft e-bikes voorzien van de allernieuwste Bosch motoren in de verhuur, waardoor u de meest optimale e-bike ervaring beleefd. En wil je liever als vanouds een dagje fietsen? Dat kan ook. Naast de e-bikes kunt u ook gewone fietsen van kwaliteitsmerken huren.

Voor het reserveren van een e-bike of een huurfiets zonder ondersteuning kan u even bellen. U krijgt bij het ophalen van fietsen een duidelijke uitleg over de fiets.

Naast de verhuur en de werkplaats kan men bij Paize Fietsen uiteraard ook terecht voor de aanschaf van een fiets. De klant heeft keuze uit een breed assortiment van diverse a-merken. Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij Paize Fietsen terecht. En naast de gloednieuwe fietsen en e-bikes biedt Paize Fietsen eveneens diverse nette gebruikte fietsen aan voor de verkoop. 

Paize Fietsen is gevestigd aan de Scharmbarg 103 in Assen. Voor meer informatie ga je naar www.paizefietsen.nl. Of bel 0592-785840