Telefoonreparatie nu ook in Noord-Nederland snel geregeld bij Terello

Assen - In quarantainetijden zijn we meer en meer afhankelijk van onze telefoon en tablet om contact te leggen met onze vrienden en familie. Om van thuiswerkende collega’s nog niet eens te spreken. Hoe handig zou het zijn als je je telefoon gewoon voor je voordeur kon laten repareren?

De reparatieservice Terello is op dit moment actief in heel Nederland en voert sinds 1 mei ook reparaties uit in Assen en heel Noord-Nederland, met Remy Klaassen als franchise-ondernemer voor het Noorden. Dat betekent: telefoonreparatie gewoon voor je voordeur. Je bent hem dus niet langdurig kwijt, je hoeft hem niet op te sturen en vaak is de reparatie in een half uur gedaan. Ook prettig: het zijn betrouwbare gecertificeerde reparateurs die de reparatie uitvoeren.

Terello bestaat inmiddels vijf jaar. Het is het eerste bedrijf dat naar klanten toekomt voor reparaties. Door de flexibiliteit van de Terello-reparateurs en het gebruik van speciale reparatiebusjes, is het mogelijk om op elke plek een reparatie uit te laten voeren. De ervaren reparateurs zijn bekend met alle veelvoorkomende problemen en kunnen daardoor de reparatie uitvoeren binnen een half uurtje.

Vanwege het unieke concept van Terello, waarbij de reparateur binnen 24 uur bij de klant op de stoep staat en binnen een half uur een reparatie uitvoert, is het bedrijf al eens genomineerd voor de titel ‘Beste Starter’ bij de Shopping Awards. De bekende supermarkt website Picnic.nl won een jaar daarvoor deze felbegeerde titel.

Heb je een reparatie nodig? Dan kan je die aanmelden via de site www.terello.nl Of bel direct met Terello (regio Noord-Nederland) via 085-0645917.