Bezorgservice en shoppen op afspraak bij Livera Assen

Het zijn rare tijden voor Livera Assen, Mercuriusplein 104. Dat wat onze winkel zo uniek maakt is het contact met klanten, dit wordt door het Coronavirus voor een gedeelte van ons afgenomen. Toch willen wij iedereen graag helpen al is het wel met wat aanpassingen, wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Wij hebben op dit moment de winkel vol met onze mooie voorjaarcollectie in de badmode, nachtmode en lingerie. 

Wij hebben nu nog aangepaste openingstijden (maandag van 13:00 tot 17:00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur). Wil je liever passen in de winkel als er niemand is? Dan kun je op afspraak bij ons komen shoppen! Voor degene die liever thuis blijft hebben wij onze bezorgservice.

Bezorgservice
Wilt u niet de deur uit, dan bieden wij u de gratis bezorgservice. Dit werkt als volgt:
bel ons op 0592-314872 of stuur een e-mail naar assen@livera.com 

  • Welke artikelen u wilt ontvangen
  • Uw maat
  • Naam, adres en telefoonnummer

Zodra de bestelling is samengesteld wordt er contact met u opgenomen wanneer wij de bestelling langsbrengen. Wij komen eventueel een dag na ontvangst de niet-gekozen artikelen weer ophalen. Betaling gaat via Tikkie, overschrijving via bank of contant.

Op afspraak
Ook in deze moeilijke tijd helpen wij u graag op een veilige en prettige manier, wij bieden u aan om een afspraak te maken in onze winkel. Om een afspraak te maken in onze winkel belt u naar 0592-314872 of mailt u naar assen@livera.com. En wij plannen de afspraak in. Zo garanderen wij een rustige en veilige winkelomgeving.

Livera Assen
Mercuriusplein 104,
9401 DM Assen
0592-314872
assen@livera.com
www.livera.nl