Steenhuis is er voor u en jou!

Voor sommige mensen is het van cruciaal belang om nu toch hun woning te verkopen. Zij hebben namelijk al een andere woning gekocht of bevinden zich in een andere situatie, waarbij het wenselijk is de woning te verkopen.

Ook zouden velen nu een woning willen kopen. Denk aan mensen met een nieuwe baan die niet elke dag kilometers willen reizen, mensen die uit hun huurhuis moeten of verliefde stelletjes die willen samenwonen. Daarnaast is het door de lage rente ook nog eens aantrekkelijk om nu te kopen.

Bezichtigen:
Voor het bezichtigen van woningen plannen wij één op één afspraken. Komt een kijker liever niet fysiek kijken dan kan de woning bezichtigd worden via een virtuele tour. Elke woning heeft een unieke eigen website (bijvoorbeeld www.stedesingel15.nl). Hierop kan de woning virtueel bezichtigd worden en is alle beschikbare informatie te vinden. Uiteraard zijn onze makelaars bereikbaar voor vragen. 

Verkoop woning:
Ook de verkoop van een woning kan gewoon doorgaan. Wij plannen een waardebepaling bij jou thuis, waarbij wij vragen om met niet meer dan twee personen aanwezig te zijn. Liever geen mensen over de vloer? Dan kunnen we onze afspraak ook via videobellen doen.

Verkoopklaar plan:
Woning verkopen, maar liever niet nu? Samen stellen we een plan op om de woning verkoopklaar te zetten. Met 1 druk op de knop staat deze op Funda wanneer jij dit wilt.

Bereikbaarheid:
Wij zijn bereikbaar via onze gebruikelijke social media kanalen en natuurlijk telefonisch en via e-mail.
Ook voor ons is dit een nieuwe situatie en proberen hiermee dan ook met zorg en beleid om te gaan en hopen op wederzijds begrip. Daarnaast wensen wij iedereen veel succes om met deze uitzonderijke situatie om te gaan. Let een beetje op elkaar en heb begrip voor elkaar.

Samen sterk!

Uiteraard houden wij ons aan de voorschriften van de overheid en de RIVM.

Team Steenhuis Makelaars
Kloekhorststraat 20, Assen
0592- 318 000
www.steenhuis.nl