Haal zelf het voorjaar in huis, of wij komen het brengen

Haal het voorjaar in huis en tuin en geniet van de kleur en geur van bloemen!

GroenRijk Assen heeft momenteel van alles in huis om thuis van het voorjaar te kunnen genieten. Ons tuincentrum staat weer vol met zomerbloeiers, kamerplanten, snijbloemen, vaste planten, bomen en struiken. Door het kopen van bloemen en planten helpt u ook alle telers van bloemen en planten in Nederland nu de export is weggevallen.

Natuurlijk hebben we ook vele andere producten om in de tuin aan de slag te gaan of je huis gezellig te maken en kunt u bij ons van alles voor uw huisdieren krijgen op de dierafdeling.

GroenRijk Assen is gewoon geopend. We werken volgens de richtlijnen van de RIVM en hebben daarvoor extra maatregelen genomen om het verspreiden van het coronavirus tegen te gaan. Als iedereen zich aan deze richtlijnen houdt kunnen we samen veilig winkelen.

Kunt of wilt u zelf even niet naar ons tuincentrum komen? Wij bezorgen onze producten graag voor u in Assen en directe omgeving. Betalen kunt u vooraf via een betaalverzoek. We kunnen ook uw bestelling voor u klaarzetten om deze zelf af te kunnen komen halen. 

Neem hiervoor gerust contact met ons op. U kunt ons bellen 0592-352283 of mailen naar  info@assen.groenrijk.nl (vermeld in de mail duidelijk uw telefoonnummer) of via groenrijk.nl/bestelling.

GroenRijk Assen  
Hoofdvaartsweg 104 Assen
0592- 352 283
www.groenrijkassen.nl