Uw huis verkopen in corona tijd? Het kan zeker!

Ook nu zijn wij er voor u! Is het nu mogelijk een huis te verkopen of te kopen? Jazeker! In de afgelopen weken zijn in Assen veel woningen verkocht en ook wij hebben gemerkt dat de kooplust niet uit de markt is verdwenen. De rente is nog steeds laag en het aanbod nog steeds erg krap. En het lijkt nog krapper te worden de komende tijd, doordat er minder nieuw aanbod is.

Interessant dus voor diegene die de eigen woning nu wél te koop aanbiedt: kopers hebben nóg minder keus en dat is goed voor uw onderhandelingspositie.

Wij werken door, maar wel anders.

Het is heel goed mogelijk om met inachtneming van de RIVM richtlijnen als makelaar werkzaam te zijn. Wij willen dat ook graag, want onze opdrachtgevers rekenen op ons en het is voor de economie van belang dat de woningmarkt door blijft draaien.

Wel proberen we onnodige risico’s voor uw en onze gezondheid te vermijden door bijvoorbeeld te vragen geen oriënterende bezichtigingen te doen, maar alleen bij serieuze belangstelling en na telefonisch contact over de betreffende woning om vast te stellen of de woning echt past bij de zoekwensen. Fysieke bezichtiging is alleen mogelijk met 2 (gezonde) personen plus de makelaar, dus de kinderen en andere betrokken familieleden moeten wij helaas tijdelijk vragen thuis te blijven.

Verder werken wij zoveel mogelijk digitaal, maar zijn wel dagelijks op kantoor Aan de Oostersingel aanwezig. Vragen? Belt u ons gerust op 0592-300975.

Schoon makelaardij

Oostersingel 13, Assen

0592- 300 975

www.schoonmakelaardij.nl