Boerderijwinkel De Balloohoeve kan op verzoek de boodschappen bij u thuis brengen.

U kunt in onze boerderijwinkel terecht voor een groot assortiment aan biologische producten. Nieuwe bezoekers zijn vaak verbaasd over het ruime assortiment. Wij verkopen het vlees van onze eigen Charolais koeien, kip van de Polderhoen, Drentse AA zuivel, brood van Zonnemaire, kaas van Justa en een uitgebreid assortiment biologische droogwaren.

Wij hebben onze winkel verbouwd zodat klanten kunnen winkelen volgens de richtlijnen van de RIVM er mogen 3 klanten tegelijk naar binnen, een mandje is verplicht en er zijn handschoenen die de klant kan gebruiken. De medewerkers zijn goed beschermd doormiddel van het werken achter plexiglas.

Onze boerderijwinkel staat bekent om ons zelfgemaakte ijs. Hiervoor hebben wij een speciale ingang gemaakt. Helaas is het volgens de richtlijnen van het RIVM niet mogelijk om het ijs op ons terrein te nuttigen.

Kunt u de deur niet uit, dan brengen wij de boodschappen bij u thuis. Deze kunt u bestellen via e-mail of telefonisch. Uiteraard kunnen wij de boodschappen ook voor u klaarzetten.  U kunt dan zelf kiezen wanneer u de boodschappen wilt ophalen.

Mocht u boodschappen willen bestellen, laten bezorgen of heeft u een andere vraag. Laat het ons gerust weten: winkel@deballoohoeve.nl of 06-23235097

De Balloohoeve

Balloo 52, Balloo

0592- 243 223

www.deballoohoeve.nl