Bestel een #Jaapetijtelijk schort en doneer aan het WZA en afhaalmenu’s Bij Jaap!

Het #Jaapetijtelijk schort: voor jullie en met jullie voor het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Niet eentje die in je keukenlade blijft liggen maar eentje die je daadwerkelijk gaat gebruiken. Met het kopen van dit schort maak je niet alleen jezelf blij maar ook het zorgpersoneel van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, van ieder verkochte schort doneren wij €10,- en schenken dit in een waardebon aan het WZA. Dit om deze mensen een blijk van waardering te geven en ook zij kunnen genieten van een meer dan verdiend diner!


Wil jezelf nog iets extra’s winnen, maak een toffe foto met het #Jaapetijtelijk schort, tag ons en gebruik de hashtag #jaapetijtelijk op social media! Iedere maand maken wij de winnaar bekend!

 

Bestel jouw #jaapetijtelijk schort via 0592-331950 of via dit formulier.

 

De #bijjaapthuis, afhaalmenu’s #Jaapetijtelijk

De afgelopen weken kregen wij vaak de vraag of ons restaurant ook geopend is voor afhaal. We kunnen niet anders dan hier gehoor aan geven zodat jullie thuis kunnen genieten van onze heerlijke gerechten.
 

Het restaurant is gesloten, maar elke woensdag t/m zaterdag kun je bij ons heerlijke gerechten afhalen. Jaap heeft weer een #Jaapetijtelijk menu voor jullie samengesteld en zijn team heeft daarbij de overheerlijke wijnen geselecteerd! Mochten jullie geen zin hebben in een 3-gangendiner, dan zijn de gerechten ook los te bestellen. Bestellingen kunnen de hele week telefonisch of online geplaatst worden.

 

Bestellingen kunnen tot 17:30 uur voor dezelfde dag geplaatst worden via 0592-331950 of via dit formulier.

 

Bekijk het menu en/of de voorwaarden voor de schortenactie op www.bij-jaap.nl