Team Notariskantoor van Pelt staat voor u klaar!

Hoezo kun je tijdens de Coronavirus nog terecht bij een notaris? Gaat de overdracht van mijn woning door? En mijn afspraak voor het oversluiten van mijn hypotheek? En hoe dan als ik mijn testament wil laten opmaken? En hoe kom ik aan mijn verklaring van erfrecht?

Het coronavirus houdt iedereen bezig. Het notarisvak is een vitaal beroep, want het leven gaat door en juist tijdens een crisis dient een notaris beschikbaar te zijn voor het opmaken van een akten of te zorgen dat klanten hun verplichtingen kunnen nakomen als ze een huis hebben gekocht. Binnen mijn kantoor gaan een groot aantal afspraken gewoon door. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met volmachten dit om zo weinig mogelijk klanten op kantoor te hebben. 

 

We houden ons aan alle van overheidswege en door het RIVM afgekondigde maatregelen en doen daarnaast ons uiterste best om u goed van dienst te zijn. Ook als u gezien uw gezondheidssituatie niet naar ons kantoor kan komen, zoeken wij in overleg met u mogelijkheden om een bespreking op andere wijze te houden, bijvoorbeeld telefonisch of via andere audiovisuele middelen.

Vragen? bel 0592 -31 11 15 of mail via: info@notariskantoorvanpelt.nl