Ekoplaza, de biologische supermarkt aan de Torenlaan doet een beroep op jou. Koop in je eigen stad of dorp!

Online kopen = winkelstraat slopen! Een appél om zo je eigen straat en buurt leefbaar te houden, ook na de 1,5 meter beperkingen.

Wil je iemand voor iets bedanken, overweeg een plaatselijke kadobon. Je maakt de ontvanger blij en steunt de winkelier. Wat kritischer omgaan met (online) aankopen die ook in uw eigen omgeving te koop zijn; niet verkeerd toch ?

In onze biologische supermarkt aan de Torenlaan hebben we met de inzet van onze medewerkers de eerste drukte van de lockdown goed kunnen opvangen.

Mocht je door je eigen beperkingen niet in staat zijn je boodschappen te doen, en heb je niemand die dat voor je kan doen, bel ons dan gerust.

Wij zetten op basis van een mail of briefje je boodschappen met liefde voor je klaar. Lukt het niet te halen, dan bezorgen we tegen een vergoeding je boodschappen in Assen. Vanzelfsprekend rijden we niet voor een pakje boter!

Denk om jezelf en anderen, houd afstand en blijf aardig tegen elkaar. Alleen dan kunnen we de schade en verliezen beperken, want helaas zal dat er ook zijn.

Ekoplaza-Assen

Familie Vos en medewerkers

Torenlaan 24.

Tel.: 0592-314761

Email: assen@ekoplaza.nu