Twee Drentse familiebedrijven werken samen om u ook in deze tijd het beste van Drenthe te laten proeven!

Ook wij zijn vanwege het coronavirus genoodzaakt ons restaurant tot en met 6 april te sluiten. Wij blijven op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar voor vragen, zowel telefonisch als per e-mail. Wij hopen u vanaf 7 april weer te mogen ontvangen. Ondertussen kunt u genieten van heerlijke asperges!

Zoals u weet ligt onze passie bij lekkere gerechten bereiden uit streekproducten. En daarom vertellen wij u ook met trots dat we in samenwerking met aspergeboerderij Hoorn voor u prachtige asperges gaan bereiden.

Het is weer aspergetijd!

En daarom hebben wij een leuk idee bedacht om tijdens deze coronaquarantaine toch een lekker seizoengerecht te kunnen eten. Dit in samenwerking met aspergeboerderij Hoorn. Onze chef-kok gaat verschillende gerechten bereiden van asperge. U kunt zelf aangeven welke samenstelling u het lekkerst lijkt en deze kunt u halen bij asperge boerderij Hoorn of bij ons restaurant. Maar niet zomaar asperges! Onze chef-kok heeft een aantal heerlijke bereidingen voor u gekookt en deze zo voor u klaargezet dat u het thuis alleen nog maar op hoeft te warmen!

Hoe werkt het?

U kiest uit onze recepten de samenstelling die u graag op tafel zou hebben en u kunt deze gerechten komen afhalen. Bij ons restaurant en bij de aspergeboerderij Hoorn hebben wij drive thru’s gemaakt waar u tussen 16:00 – 19:00 uw bestelling kunt ophalen. U hoeft uw auto niet uit! Wij bereiden en verzorgen alles conform de voorwaarden van het RIVM.

Bestel nu alvast uw gerechten

De gerechten kunnen besteld worden via

https://www.herbergdefazant.nl/

Kies een datum en verlekker u alvast op asperges.

U kunt uiterlijk tot 15:00 bestellingen doorgeven voor dezelfde dag.

Bij aspergeboerderij Hoorn kunt u alleen op vrijdag en zaterdag uw bestelling ophalen!

Bereiding van uw gerecht

Alle ingrediënten zijn klaargemaakt in het restaurant door onze chef-kok en hoeven alleen door u thuis opgewarmd te worden. Bij uw bestelling voegen wij duidelijke instructies voor het afmaken van het gerecht(en).