Het ideale reclamemiddel: een roll-up banner

Aangeboden door: Drukland.nl

Het maken van reclame en het creëren van naamsbekendheid is voor ieder bedrijf heel belangrijk. Er zijn talloze manieren om op een effectieve manier meer naamsbekendheid te krijgen.

Een manier om meer naamsbekendheid te krijgen, is door je bedrijf of je product te promoten op een beurs. Bij een beurs hoort promotiemateriaal zoals een banner. Als je geen zin hebt om met lastige banners te sjouwen, is een roll-up banner de perfecte oplossing.

Nog veel meer voordelen

Roll-up banners zijn niet alleen handig voor een beurs, ze hebben nog tal van andere voordelen. Zo staan ze ook prachtig op kantoor, en zijn ze ideaal om bij je winkel neer te zetten. Rollup banners hebben het grote voordeel dat ze, zoals de naam al zegt, opgerold kunnen worden. Daardoor kun je ze eenvoudig overal mee naartoe nemen, en dat gewoon in een handige tas. Hierdoor kun je de banner snel en gemakkelijk verplaatsen, en kun je hem zo inpakken om mee te nemen. Hoeveel je bij de aanschaf van een roll-up banner precies kwijt bent hangt af van het model waar je voor kiest, voor iedere portemonnee is er wel een passende banner. Zo kun je voor een budgetmodel gaan of voor een mooie duurdere variant. Roll-up banners gaan bovendien lang mee, waardoor je er maar één keer in hoeft te investeren.

Voor binnen en buiten

Roll-up banners worden vaak binnen gebruikt, maar zijn ook verkrijgbaar in speciaal materiaal voor buiten. De banners voor buiten zijn ideaal om bij de ingang van je winkel neer te zetten, waar ze in weer en wind kunnen blijven staan. Zodra je de winkel sluit of wanneer je de rollup banner nodig hebt voor op de beurs, rol je hem zo weer op. Wacht niet langer – maak ook de perfecte banner voor jouw bedrijf of winkel. Laat de roll-up banner bedrukken met je eigen ontwerp, en geniet van de oneindige voordelen van de handige banner!