Kroezon Zonwering heeft passende bescherming tegen de felle zomerzon

Aangeboden door: Kroezon Zonwering

Herinner je je nog hoe warm het was afgelopen zomer? Dat je wenste dat je een fijne buitenzonwering had? Had je toen nog geen maatregelen genomen, dan ben je nu mooi op tijd om eens te kijken naar een passende oplossing voor de komende zomers.

Elke situatie een geschikt product

Bij Kroezon Zonwering in Hoogeveen en Assen kunnen ze je adviseren welke zonwering aansluit bij jouw situatie, wensen en woning. Mede-eigenaar Richard Kroezen: ‘Er zijn heel veel producten mogelijk. Je hebt vlakhangende zonwering zoals screens en rolluiken, diagonale zonwering zoals uitvalschermen en markiezen en horizontale terraszonwering zoals knikarmschermen en pergolazonwering. Voor elke situatie is er een geschikt product.

Rolluiken

Rolluiken worden bijvoorbeeld gekozen omdat ze ook goed de kou buitenhouden, geluidswerend en inbraakwerend zijn. Woon je in een boerderij, dan kun je kiezen voor de meer nostalgische markiezen. Voor terraszonwering worden vaak knikarmschermen gekozen. Veel mensen stappen tegenwoordig over op pergolazonwering die windvaster is en geen trek- en drukkracht op de muren van de woning uitoefent. Nieuw zijn de vouwdaken en lamellendaken die zon- én regenwerend zijn. We verkopen ook luxe terrasoverkappingen, waarbij onder het glas zonwering is geïntegreerd. Nieuw hierin is de terrasoverkapping met vlak dak, architectonisch goed passend bij meer kubistische woningen. In onze showrooms kunnen we je alles laten zien en je erover adviseren.’

Kroezon Zonwering

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Tel. 0528 - 35 06 52


Zendmastweg 9

9405 CD Assen

Tel. 0592 - 35 55 11

www.kroezon.nl