Meester Roelof is jarig…

Aangeboden door: Mennega Schoenen

200 jaar geleden startte Meester Schoenmaker Roelof Mennega zijn schoenmakerij aan de Gedempte Singel 28 in Assen. Dit jaar bestaat Schoenmode Mennega tweehonderd jaar. Daarom: Meester Roelof trakteert!

In onze collectie vindt iedereen wel iets wat hem/haar aanspreekt, daarvoor zijn wij tenslotte een familiezaak. We besteden veel zorg aan het samenstellen van een zo breed mogelijke collectie, altijd met kwaliteit en pasvorm als uitgangspunt. In dit feestjaar heeft u diverse keren de kans met een royale korting een paar kwaliteitsschoenen uit deze collectie aan te schaffen. Let op de data onderaan!

Voor kindervoeten in de groei is goed passend schoeisel erg belangrijk, om allerlei voetproblemen op latere leeftijd te voorkomen. Op 4 april a.s. organiseren we het “kindervoetenfestival”  waarop we u graag alles vertellen over goede kinderschoenen. Dat doen we samen met een vertegenwoordiger van Twins&Trackstyle, specialist in kinderschoenen. Natuurlijk maken we er een feestje van met lekkernijen, een dansmat en nog veel meer. 

Het Italiaanse Outdoormerk “Dolomite” heeft onder de naam “Cinquanta Quattro” een collectie schoenen op de markt gebracht die het beste van twee werelden combineert:  modische, vlotte styling en functioneel wandelcomfort. Op 16 mei 2020 organiseren we de “Dolomite Experience” dag, waarop u dit zelf kunt ervaren. Er is een vertegenwoordiger aanwezig en u maakt kans op een paar gratis Dolomite schoenen.

In het najaar gaan we onze voeten en schoenen verzorgen.  Op 19 september  met de “Shoe Shine day” ; een feestelijke happening die u niet mag missen en in de laatste week van oktober met de voetverwenweek, zodat u daarna lekker de laatste twee maanden van het jaar binnenstapt.

Tussendoor langskomen is slim, er is altijd wel wat lekkers, de winkel wordt een mini schoenenmuseum, er is een rad van fortuin en er zijn diverse verlotingen. Bent u leuk geslaagd? Dan hebben we ook nog een glossy jubileummagazine vol interessante verhalen voor u, een echt bewaarexemplaar. Schoenen in de winkel kopen saai? Niet bij ons!

Kijk ook op https://www.mennegaschoenen.nl of op: facebook.com/mennegaschoenen voor alle data. Alle informatie vindt u natuurlijk ook terug in onze winkel. We verwelkomen u graag onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. 

Schoenmode Mennega
Gedempte Singel 30
9401 JP Assen
0592- 312 696