Met deze handige apps ga je je goede voornemens wel volhouden

Aangeboden door: Casimoda.nl

Veel mensen namen zich tijdens de jaarwisseling voor om het roer om te gooien. We willen in het nieuwe jaar gezonder gaan leven, meer tijd doorbrengen met familie en sparen voor een mooie reis. Maar dan komt januari en vergeten we onze voornemens. Ontzettend zonde natuurlijk, maar niet getreurd. Het hoeft geen Oud & Nieuw te zijn om goede voornemens te maken.

Goede voornemens volhouden

Het kan een uitdaging zijn om goede voornemens door te zetten. Maar met een paar handige tips zijn voornemens ineens wel haalbaar. Zo kun je jezelf belonen met een kleinigheidje na het behalen van een doel, zoals bijvoorbeeld een telefoonhoesje kopen. Maak de doelen concreet. Verdeel ze in haalbare stappen. Sta er dagelijks bij stil, bijvoorbeeld door een alert in te stellen. En maak zeker ook gebruik van één van onderstaande apps.

Handige apps voor goede voornemens

Sweat

Is het jouw doel om fitter te worden? Dan mag de app Sweat niet op jouw smartphone ontbreken. De app biedt veel verschillende work-outs, maar ook recepten voor een gezonde lifestyle en work-out muziek.

DuoLingo

Wil je graag een nieuwe taal leren? Dan is de app DuoLingo een aanrader. Hier kun je met toegankelijke oefeningen elke dag werken aan het leren van een nieuwe taal.

Todoist

Het halen van doelen valt of staat met goede planning. Gelukkig zijn daar allerlei handige apps voor, zoals Todoist. Maak allerlei lijsten aan en houdt jouw doelen goed voor ogen.

Forest

Wil jij juist minder tijd op jouw smartphone doorbrengen? Dan is Forest ideaal. Je plant bomen en deze groeien meer naar mate je jouw telefoon minder gebruikt.

Hydro Coach

Wil je meer water drinken? Dan is een app zoals Hydro Coach onmisbaar. Je krijgt een gepast advies en regelmatige reminders om genoeg te drinken.