Eenvoudig je fiets leasen bij Anjo Jager Fietsen in Assen

Aangeboden door: Anjo Jager Fietsen

Bij Anjo Jager Fietsen is Assen kan men sinds 1 januari van dit jaar terecht voor een aantrekkelijke constructie: de lease-fiets. Voor een vast - en bovenal laag - bedrag per maand, op je gloednieuwe fiets naar het werk.

Flinke besparing

De leaseauto is al jaren een begrip waar veel werkgevers en werknemers gebruik van maken. En ook de fiets middels een leaseconstructie is in opmars. “De leasefiets wordt verrekend met het brutoloon”, legt Remon Jager uit. Wanneer werkgevers deze regeling financieren, geldt de wettelijke bijtelling van 7 procent die dus van het brutoloon wordt ingehouden. Als werknemer merk je hier financieel heel weinig van en zo komt die misschien wel onbetaalbare elektrische fiets toch opeens binnen handbereik.  Over de gehele linie bekeken ben je voor dezelfde fiets uiteindelijk ook nog eens zo’n 25 tot wel 40 procent goedkoper uit. Besluit je werkgever mee te investeren in de fiets, loopt dit voordeel soms wel op naar 80 procent. En aan het einde van de looptijd kan de fiets desgewenst eigendom worden van de werknemer.

De fietsen mogen in een dergelijke constructie zowel zakelijk als privé gebruikt worden zonder ingewikkelde kilometerregistratie. De leasefiets mag gewoon gecombineerd worden met een leaseauto of openbaar vervoer en bij gebruik van de privéauto blijft uw onbelaste kilometervergoeding van toepassing.

Ook voordeel voor de werkgever

Ook voor de werkgever is het bieden van deze regeling aantrekkelijk. Doordat de bijtelling van het brutosalaris afgaat, betekent dat voor de werkgever bijvoorbeeld minder afdracht aan sociale lasten. Maar ook praktisch gezien zitten er diverse voordelen aan. Er zijn minder – wellicht betaalde – parkeerplekken nodig en personeel dat veelvuldig op de fiets komt, hebben een vitale levensstijl en zijn volgens onderzoeken gemiddeld twee dagen per jaar minder ziek.

Meer dan een fiets

Gebruikers van de leaseconstructie kunnen uit alle type fietsen kiezen. Van een racefiets, tot aan een stadsfiets, mtb of een elektrische fiets. Bij Anjo Jager Fietsen treft men een rijk assortiment aan a-merken. Zo zijn er fietsen van Gazelle, Batavus, Koga, Sparta, Cannondale, Cortina en Trek.  Als de keus eenmaal gemaakt is, houdt het daar niet op. Binnen de leaseconstructie valt namelijk ook het onderhoud, pechhulp, verzekering, bandenservice. Kortom geen bijkomende kosten achteraf.

Het team van Anjo Jager Fietsen regelen de volledige afwikkeling van a tot z. Op de website www.anjojagerfietsen.nl  kun je eenvoudig een persoonlijke berekening maken met de calculator. Bij beide vestigingen van Anjo Jager Fietsen kunt u binnenlopen voor informatie en advies. We zijn te vinden aan de Zendmastweg 1 en Brunelstraat 3, beide in Assen.