HOEMAT vestigt zich in Assen: voor iedere entree een passende én functionele mat

Aangeboden door: Hoemat Entreematten

HOEMAT Nederland heeft zich onlangs in Assen gevestigd. Het bedrijf levert alle denkbare matten voor uw entree van kantoor- en andere bedrijfspanden.

Ronald Klasens en Gea Hoenderken namen onlangs het bedrijf over van zijn schoonvader Rieks Hoenderken. Klasens gaat de dienstverlening van HOEMAT uitbreiden met vloeronderhoud - en reiniging.

“De klant kan sowieso als vanouds bij HOEMAT terecht voor allerlei matten”, begint Klasens.

Naast de schoonloopmatten zijn dat borstelmatten en logomatten. Voor iedere vorm van belasting is er een passende mat te vinden. Zo zijn de oprolbare aluflex matten bij uitstek geschikt voor zware belasting, bijvoorbeeld bij de ingang van een winkelcentrum of vliegveld. “Een andere veel toegepaste mat is de uitwasbare mat van Kleen-Tex. Wanneer klanten voor deze mat kiezen, schaffen ze twee matten aan. Om de vier weken wordt de gebruikte voor de klant uitgewassen en wordt de andere mat bij de entree gelegd. Zo heb je altijd een schone inloop.” Naast de zakelijke markt kan ook de particuliere klant prima terecht bij HOEMAT.

Unieke logomatten: een écht visitekaartje!

Daarnaast biedt HOEMAT ook logomatten. Ondernemers kunnen hun bedrijfslogo of tekst op een entreemat laten drukken. “Een echt bijzonder visitekaartje voor uw bedrijf”, aldus Klasens. Zowel op een schoonloopmat als op de borstelmatten kunnen teksten en logo’s worden gedrukt. Daarnaast is er nog volop keus in kleur en afmetingen. “Niet alleen een goede maar ook nog eens een mooie oplossing tegen de vuilinloop van uw entree.”

Door zijn uitgebreide vakkennis kan Ronald zijn klanten van uitstekend advies voorzien wat betreft de juist oplossing voor ieders entree. “Door het gebruik van een kwaliteitsmat blijft uw vloer schoner. Er is geen inloop meer van zand waardoor de vloer simpelweg schoner én langer mooi blijft. En voor ieder soort gebruik is er een passende mat te vinden.”

Uitbreiding van de dienstverlening

Naast de vele matten richt Klasens zich met HOEMAT ook op reiniging en het leggen van vloeren. Naast PVC, kan men ook terecht voor het leggen en reinigen van marmoleum en tapijt. Ook voor het reinigen van berber vloerkleden kan men bij HOEMAT terecht.  “We hebben hiervoor diverse machines in huis waaronder een dieptereiniger. Ook het aanbrengen van een mooie waslaag op uw marmoleumvloer behoort tot de mogelijkheden.”

“Bel gerust voor advies! De mogelijkheden zijn heel divers. De matten die ik lever, komen rechtstreeks van de fabriek. Dat betekent dat er geen tussenpersoon aan te pas komt, waardoor ik tegen scherpe prijzen prachtige kwaliteitsmatten kan leveren”, besluit Klasens.

 

Voor meer informatie en een impressie van diverse matten: www.hoemat.nl HOEMAT is telefonisch bereikbaar op 064310 3150