Gratis midget-putt-golfen bij Indoor Speeltuin Skik tijdens lerarenstaking

​Assen - De leraren in het basis –en voortgezet onderwijs leggen op donderdag 30 en vrijdag 31 januari het werk opnieuw neer. Vakantiepark Witterzomer en Indoor Speeltuin Skik hebben besloten op die data de kinderen te vermaken. Iedereen die op donderdag 30 of vrijdag 31 januari komt spelen, mag na het betalen van entree gratis midget-putt-golfen.

Skik is de nieuwe indoorspeeltuin van Witterzomer. Voor 6 euro per kind kunnen die de hele dag klimmen en klauteren. In de indoorspeeltuin staan speeltoestellen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar met glijbanen, speelnetten, klimtoestellen en een echte klimrots. Naast spelen kan men er terecht voor een hapje en een drankje of een potje bowlen.

De 18-holes midget-putt-golfbaan is uniek in Nederland. Deze vorm van het al bekende midgetgolf kent vele nieuwe hindernissen als bruggen en zigzags én een groot deel van de banen is uitgevoerd met grote putt-cirkels van kunstgras. De lengte van de golfbaan (3 keer groter dan regulier midgetgolf), nieuwe hindernissen, afwijkende baanvormen en de putt-cirkels zorgen voor extra uitdaging en verrassingen. Omdat er deze dag veel op het programma staat is de indoorspeeltuin al geopend vanaf 10.00 uur.