Sjamaan Jan Prins praat in Vertelcafé Assen

Assen - In het Vertelcafé in Podium Zuidhaege in Assen komt op zondag 9 februari Jan Prins vanaf 14.30 uur vertellen over zijn nieuwste boek. Aangevuld door muziek en een mythisch verhaal door Jeanet Landman.

Jan Prins is een bekende Nederlandse sjamaan. Na een loopbaan als muziekdocent, verbonden aan de Stedelijke Muziekschool in Groningen,vond Prins de tijd om zijn jarenlange ervaringen in de spirituele wereld in boeken vast te leggen.

Zijn nieuwste boek, ‘De Opening van het Derde Oog’, biedt een blik op alle facetten van wat we vaak als bovennatuurlijk beschouwen, maar volgens hem in werkelijkheid voor iedereen toegankelijk kan zijn. ‘Een sjamaan is zich bewust van de eenheid in alles en gebruikt  zijn kennis om anderen te helpen.’

Ook enkele andere vertellers zullen die middag hun opwachting maken. En wie zelf een verhaal wil vertellen, kan dat doen op het open podium. Graag wel even aanmelden.

Een plaats reserveren voor het Vertelcafé  kan bij Jeanet Landman (verhalenvertelster en organisatie Vertelcafé), jestola@xs4all.nl   06 13590459. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.