Winterwandeltocht bij Asser Boys

Assen - Na het grote succes van de voorgaande edities houdt voetbalclub Asser Boys op zaterdag 25 januari voor de vierde keer een bijzondere wandeltocht door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, het Drentsche Aa-gebied.

Tijdens deze goed bewegwijzerde wandeltocht over verharde en onverharde wegen kan iedereen zien dat dit gebied ook in de winterperiode prachtig kan zijn. De afstanden waaruit gekozen kan worden, zijn 5, 10, 15 en 25 kilometer. Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt 7,50,euro  waarvan de netto opbrengst ten goede komt aan het G-voetbal van Asser Boys. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meelopen. 
 
Alle afstanden starten vanaf de kantine van Asser Boys aan de Lonerstraat 100A in Assen en eindigen hier ook. Er kan gestart worden tussen 8.30 uur en 12.00 uur voor alle afstanden. Uiterlijk 17:00 uur dient iedereen zijn of haar route afgerond te hebben. De deelnemers ontvangen een routebeschrijving en een kop koffie met koek voor de start. Na afloop staat een kop snert met roggebrood en spek klaar. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Goede wandelschoenen worden aanbevolen.

Inschrijven kan op de dag zelf in de kantine (voorinschrijving is niet mogelijk). Houd voor verdere informatie de website van Asser Boys (www.asserboys.nl) in de gaten.