Internationaal Accordeonfestival in theater Geert Teis

STADSKANAAL - In theater Geert Teis in Stadskanaal vindt zondag 8 maart de achtste editie plaats van het Internationaal Accordeonfestival.

De organisatoren Jac & Jeanne Puts uit Stadskanaal hebben met medewerking van Stichting Internationaal Accordeonfestival wederom gerenommeerde accordeonisten weten te contracteren. Zoals Egle Bartkeviciute uit Litouwen, Matthias Matzke uit Duitsland en de Nederlanders Rik Cornelissen en duo Heesbeen. Daarnaast is er ook aandacht voor jong accordeon talent.

Deze line-up van top accordeonisten staat garant voor een boeiend en gevarieerd programma waarbij de accordeonisten naar eigen keuze gebruik maken van ritmische begeleiding door Bert van Bert van Erk (contrabas) en René van Astenrode (drums en vibrafoon).

"Het muziekevenement trekt publiek uit heel Nederland én buiten de landsgrenzen", vertellen Jac en Jeanne Puts. "Maar we zouden heel graag wat meer accordeon liefhebbers uit Noord-Nederland en met name uit Stadskanaal en omstreken willen overhalen om naar het Geert Teis theater te komen."

Het programma is van 13.30 uur tot 17.00 uur. Tickets kosten 14 euro in de voorverkoop en aan de kassa op zondag 8 maart moet 16 euro worden betaald.

U wilt een kaartje reserveren? Bel dan 06-83014316 of 0599-333291. of stuur een mail naar info@accordeonfestival.nl

Kijk voor meer informatie op www.accordeonfestival.nl

Vrijkaarten

Lezers van de leukste krant in de regio maken kans om een setje van twee vrijkaarten te winnen. Er worden drie setjes beschikbaar gesteld.

De kaarten worden verloot. Stuur vóór vrijdagavond 24 januari een mail naar vrijkaarten@ndcmediagroep.nl

Vermeld naam, adres en woonplaats. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.