Uitvinders van nachtrust

Aangeboden door: Homan Slapen

Een half uur per dag bewegen, niet te veel vlees eten en zorgen voor veel kleur op je bord. Alcohol kan, maar met mate. Roken? Daar praten we niet eens meer over, behalve in ‘zitten is het nieuwe roken’. Geen blauw licht voordat je gaat slapen en probeer niet te veel te stressen. We doen er alles aan om gezond te blijven maar toch mist er iets.

Waar is een passend bed in dit verhaal? Een gezonde levensstijl begint elke dag met uitgerust wakker worden.

Een goed bed heeft veel invloed op gezondheidsklachten. Gemiddeld breng je een derde van je leven door in bed. Daarom is het belangrijk dat je slaapt in een bed dat goed bij je lichaam en je houding past. Een bed in een showroom kan je slechts een korte tijd uitproberen, dat maakt het lastig om de juiste keuze te maken. Onze slaapadviseurs weten waar ze op moeten letten en welke vragen ze je moeten stellen. Zodat jij de juiste keuze kunt maken uit de verschillende merken.

Rubert Homan, eigenaar van Homan Slapen is enthousiast over het merk Equilli. Rubert: “De filosofie van dit beddenmerk is gebaseerd op de wetenschap. Het is ontstaan vanuit onderzoek over wat er écht speelt bij de klant. Vaak is de aanschaf van een bed een grote stap. Dit is logisch, want een bed schaf je aan voor een lange periode. De grootste angst is om de verkeerde keuze te maken en daar te laat achter te komen.”

Dit is het uitgangspunt waaruit Equilli is ontstaan. Bij Equilli is ieder matras uniek, volledig op de persoon gemaakt en er is een mogelijkheid tot aanpassen na de aankoop. De verkeerde keuze maken is dus onmogelijk. Want heb je een matras gekozen en ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kan je de verschillende zones in het matras kosteloos laten aanpassen met een slaapcontract.

Kunnen we je helpen? Kom eens langs in een van onze winkels of kijk op www.homanslapen.nl.