Autobedrijf van Veen is het vertrouwde adres voor het mooiste vuurwerk

Aangeboden door: Vuurwerk Van Veen

Autobedrijf van Veen uit Assen is druk bezig met de voorbereidingen voor hun jaarlijkse vuurwerkverkoop. De autodealer van onder andere Hyundai en Suzuki is al jaren het bekendste verkooppunt van vuurwerk in Assen.

Het is inmiddels het derde jaar dat de verkoop in eigen beheer is van het autobedrijf. “Samen met mijn vrouw en een groot aantal collega’s treffen we alle voorbereidingen om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken”, aldus mede-eigenaar David van der Wee. 

Nette en professionele uitstraling

Drukke tijden dus bij Autobedrijf van Veen dat gevestigd is aan de Zendmastweg 4. De inrichting van de tijdelijke winkel is inmiddels in volle gang. Door de verkoop in eigen beheer uit te voeren en daarmee ook het assortiment zelf samen te stellen, zet Van der Wee in op een professionele en nette uitstraling van het verkooppunt. “Eigenlijk trekken we de uitstraling en het karakter van ons autobedrijf door in de vuurwerkverkoop.”

Vanaf 23 december kunnen belangstellenden in de winkel komen kijken naar het vuurwerkassortiment. Het echte vuurwerk is dan natuurlijk nog niet te koop, maar met dummies krijgt men een prima beeld van al het moois dat aan het eind van het jaar verkrijgbaar is.  Er zijn weer een 30-tal nieuwe producten in de collectie van 2019 opgenomen. “ Wij verkopen de complete Rubro en Red Wire collectie Producten die echt onder professioneel vuurwerk geschaard kunnen worden. Mooi kwaliteitsvuurwerk dus.”

Online bestellen loont

Op de site www.vuurwerkvanveen.nl kan men het assortiment bekijken en bestellen. Het voordeel van het gebruik van de webshop is dat je de door jou gewenste vuurwerk ook daadwerkelijk krijgt en dus niet het risico loopt dat het product is uitverkocht. Daarnaast profiteren deze online-klanten van financieel voordeel middels de gratis producten die ze bij hun bestelling krijgen.

Inwoners van Assen en omgeving hebben inmiddels twee folders ontvangen van de vuurwerkverkoop. Een van die folders is toespitst op de Red Wire collectie en de andere op het volledige Rubro assortiment. En bestelt u voor 35 euro of meer? Dan krijgt u ook nog eens een gratis autowasbeurt t.w.v. 12,50 cadeau.

Het team van twaalf medewerkers staat op 28, 30 en 31 december voor u klaar om u te voorzien van mooi vuurwerk.