Kom spelen in de indoor speeltuin op Witterzomer

Aangeboden door: Vakantiepark Witterzomer

De gloednieuwe indoor speeltuin Skik op vakantiepark Witterzomer in Assen is tijdens de kerstvakantie dagelijks geopend. Niet alleen verblijfsgasten maar ook dagrecreanten kunnen zich komen vermaken in de uitdagende speeltuin.

In de lente van dit jaar opende de indoor speeltuin haar deuren op het vakantiepark. “We wilden onze vakantiegasten graag gedurende het hele jaar vermaak bieden. Dus ook als het weer een beetje tegenzit”, legt eigenaresse Hilde Zingstra uit. “We zijn natuurlijk van origine een kampeerbedrijf maar wel zijn we het hele jaar geopend. Gasten komen ook in de herfst en de winter naar ons toe en verblijven dan in onze chalets en vakantiehuizen. De indoor speeltuin biedt net dat beetje extra voor onze gasten.”

Op maat gemaakt

Skik is speciaal voor Witterzomer ontworpen en gebouwd. Zingstra wilde iets unieks bieden en het gevoel van buitenspelen naar binnen halen. Zo werd er bijvoorbeeld een levensechte klimrots gemaakt. Een ook spanning was een belangrijke factor in het ontwerp. De oudere kinderen kunnen de klimtorens in waarvan de hoogste 7,5 meter de lucht in gaat. Ook kun je op 4,5 meter hoogte over een wiebelig net balanceren en lijkt het alsof je hoog tussen de bomen speelt.

De indoor speeltuin heeft ook volop vermaak voor kleinste jeugd vanaf 1,5 jaar en is daarom opgedeeld in leeftijdszones.   

Voor jong en oud

De indoor speeltuin is echter niet alleen voor de kinderen aantrekkelijk. Naast de speeltuin biedt Skik ook een bowlingbaan en is er een pizzarestaurant aanwezig. “We hebben hierbij het Subway-concept doorgevoerd. Naast een aantal standaard pizza’s op het menu, kun je zelf je favoriete pizza samenstellen. Door deze combinatie is het ook hartstikke leuk om bijvoorbeeld een familiedag of een feestje bij ons te organiseren!” De bowlingbaan is overigens uitgevoerd met bumpers die automatisch verdwijnen én verschijnen waardoor jong en oud op eigen niveau samen een balletje kan gooien.

En ben je eenmaal binnen aan het spelen maar je wilt toch naar buiten? Dat kan, want ook kun je als daggast bij Skik gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark dat al 67 jaar bestaat.

Witterzomer is een familiebedrijf pur sang. Hilde staat als derde generatie aan het roer en wil ondanks de grootte van het park, de benadering zo persoonlijk mogelijk houden. Zo biedt Witterzomer ook de mogelijkheid aan gezinnen om aan het einde van de middag te komen eten. En de kinderen mogen dan gratis het speelpark in. “Heerlijk toch? Ouders lekker ontspannen en kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren!”, besluit Hilde.

Skik is - m.u.v. Hemelvaart- en Pinksterweekend, TT week en zomervakantie regio noord - voor dagrecreatie open op woensdagmiddag, vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens overige landelijke schoolvakanties is Skik iedere dag geopend. Gedurende de kerstvakantie worden dagelijks extra activiteiten georganiseerd, zoals knutselen en glitter tattoos zetten. 

Skik is te vinden aan Witterzomer 7 in Assen en online op www.bijskik.nl