Mitra Willems opent deuren in voormalige Gall&Gall in Assen-Oost

Aangeboden door: Mitra Willems

René Willems opent donderdag 5 december Mitra Willems aan de Bremstraat 29 in Assen. De feestelijke opening van de slijterij in de voormalige Gall&Gall in winkelcentrum Vredeveld is op maandag 9 december.

Bij Mitra Willems wordt gebruik gemaakt van het nieuwste format van de slijterijketen. Dat laat zich kenmerken door gebruik van de kleur wit en een heldere lichte uitstraling met stoere elementen zoals staal en hout.

Vanwege de komst van de Mitra is de winkel iets groter geworden. Het aanbod blijft in grote lijnen gelijk ten opzichte van wat klanten van de Gall&Gall gewend waren. Wel wordt het aanbod breder. Dat betekent meer soorten van een bepaald product.

Dat er een slijterij blijft in het winkelcentrum noemt Willems logisch. ,,Een slijterij biedt een meerwaarde in het drukke winkelcentrum in Assen-Oost.”

Zelf is Willems in het begin ook aanwezig in de slijterij. Op termijn is het de bedoeling dat Mitra Willems gerund gaat worden door drie personeelsleden. ,,Zij zijn erg gemotiveerd om de winkel tot een succes te maken. Het is mijn doel om uiteindelijk het team Mitra Willems te laten draaien alsof het hun eigen winkel is.”

Acties en aanbiedingen

Bij de opening van de Mitra zijn er acties en kortingen op diverse producten. Welke dat precies zijn wordt nog bekendgemaakt.

,,Daarnaast richt Mitra Willems zich op iedereen vanaf 18 jaar. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant met het product naar huis gaat dat volledig aan de wensen en de verwachtingen voldoet. Dat kan een lekkere fles wijn zijn voor bij een bepaalde maaltijd of een uniek zelf samengesteld cadeau.”

Openingstijden

De Mitra Willems is geopend op maandag van 12.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Winkelcentrum Vredeveld

Bremstraat 29, Assen

0592-330 815