​TendenZ: de specialist voor relatiebeheersoftware

Al 25 jaar is TendenZ het aanspreekpunt voor relatiemanagement en interne communicatie-oplossingen. TendenZ ondersteunt, denkt mee en biedt tools voor verdere groei van je organisatie.

Ken en spreek je klanten

“Het is ontzettend belangrijk dat een organisatie haar klanten goed kent en dat er regelmatig klantcontact is”, begint Frank Boersma van TendenZ.

“Met het relatiebeheerprogramma Act! CRM kun je dit heel makkelijk realiseren. Act! maakt het beheren van je contacten veel overzichtelijker en doeltreffender. Het programma beschikt over volledige (centrale) agendafuncties, een takenlijst en herinneringsfuncties. Deze zijn dan gekoppeld aan je klantendatabase, dus in een handomdraai heb je een volledig overzicht van je zakelijke contacten met de betreffende persoon. Of het nu bezoekverslagen, telefoongesprekken, documenten of relevante e-mails zijn”, licht Frank toe. “Daarnaast kun je onder andere verkoopkansen monitoren, rapportages en dashboards genereren.”

Ook e-mailmarketing

Ook voor e-mailmarketing biedt Act! allerlei slimme oplossingen. Klanten kunnen hun CRM integreren met e-mailmarketing of gebruikmaken van volledige Marketing Automation. Frank: “Veel van de taken kun je hiermee laten automatiseren. Hierdoor kun je je relaties bijvoorbeeld direct vanuit je CRM-programma automatisch een gerichte e-mail sturen en op basis van de actie van je relatie automatisch een vervolgactie in gang zetten. Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden, maar belangrijk is dat je je relaties eenvoudig kan betrekken bij je marketingcampagnes.”

Act! is met meer dan 6 miljoen gebruikers in meer dan 30 landen één van de meest gebruikte CRM-programma’s ter wereld. Het geeft iedere organisatie en al haar medewerkers op elk gewenst tijdstip de meest actuele informatie over al haar relaties.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Act! CRM voor jouw organisatie? Bezoek onze site www.tendenzict.nl.