​TendenZ: Het nieuwe beheer en onderhoud voor je IT-omgeving

Assen - Bedrijven maken vandaag de dag veelvuldig gebruik van verschillende systemen in hun IT-omgeving. Zonder deze systemen kunnen veel werkzaamheden niet worden uitgevoerd.

‘Daarom is het essentieel om deze programma’s optimaal te laten functioneren’, benadrukt Jan Beuving van TendenZ.

Beheer in vele vormen

TendenZ biedt daarom diverse vormen van beheer en onderhoud aan haar klanten. Zo kun je ervoor kiezen om je gehele netwerkbeheer in handen van TendenZ ICT te geven.  Hierdoor worden problemen in de IT-omgeving sneller herkend en meteen opgelost. Ook kun je een managed-servicecontract afsluiten. ‘Hierbij beheren wij op afstand dagelijks je ICT-infrastructuur. Zo bespaar je zowel tijd als geld, omdat problemen grotendeels worden voorzien en bewaakt. Beheer en onderhoud is volledig schaalbaar naar uw bedrijf’, legt Jan uit.

Zwaardere eisen sinds AVG

Sinds de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is, worden ook zwaardere eisen gesteld aan de beveiliging van gegevens. ‘Voor u misschien ingewikkeld, maar voor TendenZ ICT niet aangezien wij hier dagelijks mee te maken hebben. Wij adviseren en begeleiden u graag op het gebied van het juiste AVG-traject binnen de ICT-tak van uw bedrijf’, besluit Jan.

Meer informatie over een optimale IT-omgeving die AVG-proof is? Bezoek de website www.tendenzict.nl