VIP Kerstkoopavond bij GroenRijk Assen

Assen - Tijdens de speciale VIP-kerstkoopavond van 14 november bij GroenRijk Assen profiteren klantenkaarthouders van 20 procent korting op het gehele kerstassortiment.

De VIP-kerstkoopavond is donderdag 14 november van 18.00 tot 21.00 uur. Het ideale moment om kerstverlichting, kerstballen, winterdecoratie en veel andere producten aan te schaffen. Zo maak je jouw huis en tuin extra gezellig in het laatste deel van het jaar.

GroenRijk Assen is op deze speciale koopavond voor iedereen geopend, maar de korting van 20 procent geldt alleen voor klanten die een klantenkaart kunnen tonen. Heb je nog geen Groenkaart? Vraag er dan gratis een bij de kassa en profiteer direct. 

Er zijn verschillende sfeerthema's om het in en om jouw huis gezellig te maken. De medewerkers geven graag advies. Liever zelf creatief aan de slag? Schuif dan gezellig aan bij een van de workshops. Er zijn diverse workshops waar je aan deel kunt nemen, zoals het maken van kerstdecoratie of  bloembollenlasagne. Ook kun je bij de styliste terecht voor vragen over styling. Heb jij bijvoorbeeld een mooie antieke schaal of een ander leuk item, neem het gerust mee om er samen een leuke kerstcreatie van te maken. Of laat je inspireren tijdens een demonstratie bloemschikken. Ook staan er enkele kraampjes met snuisterijen en kun je in de koffiehoek genieten van koffie met lekkers. 

Iedereen die tijdens de VIP-kerstkoopavond een aankoop heeft gedaan, maakt ook nog eens kans op een kerstverlichtingspakket t.w.v. 100 euro. Meer info is te vinden op de site www.groenrijkassen.nl