Happy World staat volledig op de kaart

Aangeboden door: Happy World Assen

Wereldrestaurant Happy World geniet steeds meer bekendheid in Assen en omstreken. Na vier jaar heeft het specialiteitenrestaurant van Happy World-eigenaar Jackie Zhou haar goede naam ruimschoots bewezen. Is het niet de goede kwaliteit, dan is het wel de gezellige sfeer die jong en oud richting de Aziëweg 3 trekt.

Zhou groeide op in Zhejiang vlak onder Sjanghai en heeft familieleden die wereldwijd actief zijn in tal van specialiteitenrestaurants. Hij weet zogezegd wat nodig is om het verschil te maken.  

,,Wij zijn vanzelfsprekend altijd op zoek naar nieuwe dingen, maar merken dat mensen tegenwoordig ook nog steeds veel belang hechten aan traditionele Chinese specialiteiten, vandaar dat we dit soort gerechten altijd met de grootst mogelijke zorg blijven bereiden. Veel gasten die bij ons komen eten komen vooral ook vanwege de hoge onafgebroken kwaliteit die wij garanderen. We hebben onze draai in Assen ondertussen helemaal gevonden en zien uit naar het jubileumjaar dat steeds dichterbij komt.’’

Happy World is vanaf de start buitengewoon divers en gasten komen er voor een vaste prijs niets tekort. Onder meer de zalm en de biefstuk die er onbeperkt kunnen worden gegeten zijn tegenwoordig flink in trek, maar het restaurant heeft gelet op haar naam natuurlijk veel meer te bieden. Zo wordt er bijvoorbeeld met de caloriearme Poke Bowl ook gedacht aan mensen die een iets gezondere keuze willen maken. Naast de koude en warme buffetten kunnen gasten hun favoriete vlees of vis laten bereiden op de grill/bakplaat of wok. De koks staan de hele avond klaar en bereiden, terwijl u wacht, in no time een heerlijk gerecht.

Bij Happy World betalen klanten vooraf een vaste prijs voor een onbeperkte keuze in de meest uiteenlopende gerechten. Ook aan kinderen wordt gedacht, want het speelparadijs dat een jaar geleden werd geopend, breidt begin 2020 uit met een aantal leuke nieuwkomers. Neem voor meer informatie een kijkje op www.happyworldassen.nl. Happy World is van dinsdag t/m donderdag geopend van 16.30 – 22.00 uur. Vrijdag tot en met zondag van 16.00 – 22.30 uur en op alle feestdagen. Reserveren op feestdagen is gewenst. De medewerkers van Happy World heten u van harte welkom!

Happy World
Aziëweg 3
Assen
Tel. 0592-481755
Internet. www.happyworldassen.nl