Volop inspiratie tijdens Fandag voor en door lassers bij Kumoweld Assen

​Assen - Op donderdag 14 november komen lassers uit heel Nederland bij elkaar in Assen. Kumoweld, het lashuis van het Noorden, organiseert de Welderbrand Fandag. Een dag vol inspiratie en nieuwe inzichten die je als lasser niet mag missen.

Kumoweld is leverancier van kennis en lastechnisch materieel en gevestigd in Assen. Zij organiseren deze Fandag omdat ze het belangrijk vinden dat vakgenoten elkaar inspireren. Mede-eigenaar René Kuipers: “We willen een dag organiseren waarbij leveranciers, collega’s en andere partijen samen komen. Kennis uitwisselen, elkaar inspireren en nieuwe dingen leren. Dat zijn onze doelen.”

Aanwezigen kunnen de mini-beurs bezoeken. Hier zijn interessante leveranciers te vinden. Gedurende de dag worden verschillende presentaties en demonstraties gegeven. Ook kan je profiteren van speciale kortings- en inruilacties die alleen geldig zijn tijdens deze dag. De Fandag begint om 13.00 uur en we sluiten af om 19.00 uur. Aanmelden is gratis en kan via https://www.welderbrand.nl/fandag/.